Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie jak widza w temacie chcę sie dowiedzie w którym miejscu umieszczone są numery koloru auta,z góry wielkie dzieki pozdrawiam
Opublikowano
numer koloru nadwozia będzie chyba na tabliczce obok mocowania przedniego amortyzatora od strony kierowcy. obok akumulatora jest numer nadwozia VIN który podaje inne informacje o aucie.
Opublikowano

Właśnie , podepnę się. Gdzie jeszcze można znaleść VIN. ? Czy w silniku jest on po prawej czy lewej stronie, czy bywały różnie tabliczki zakładane? Koło akku a w którym miejscu dokładnie?

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
Jeśli aku masz w bagażniku to powinieneś mieć info na prawym kielichu, na lewym powinna być nazwa koloru auta. Przynajmniej ja tak miałem w e36
Opublikowano
obok akumulatora jest numer nadwozia VIN który podaje inne informacje o aucie.

Ja w E36 nr VIN mam wybity na podszybiu od strony pasażera.

Na lewym kielichu jest tabliczka z numerem lakieru, na prawym kielichu mam tabliczkę z masami.

Pzdr,

Opublikowano

hehe spoko

moja tez niby nie bita :D

a ciekawe bo praktycznie cala byla malowana :lol:

ale jak to moj znajomy blacharz mawia, "nie ma aut nie bitych, sa tylko zle zrobine (naprawione)" :D

tak ze ja sie nie przejmuje ;)

e36 318tds compact '95/e34 525tds touring '94/e39 525tds touring '97