Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
a co myślałeś, macznik, komu by się chciało kombinować z nagrywaniem - łatwiej poprosić - a nuż macznik sie sfrajeruje i podeśle płytkę. On Ci nawet 20 zł (no, więcej to już nie -przecież pusta płytka kosztuje tylko złotówkę a co to za problem nagrać taka pytkę jak sie wie jak to zrobić-a on przecież nie wie, ale nie musi wiedzieć) by zapłacił....

To do mnie? :duh: Chyba ci sie coś zdrowo po.... /mieszało/

? Tylko do tych co się poczuwają i do winnych. Poczuwasz się?....

No tego to juz za dużo - SPOKÓJ KOLEDZY !!!

Dosyć tutaj było awantur z wiadomej strony, teraz tylko potrzeba aby Koledzy naprawdę zasłużeni wzięli się za łby... Proszę o :D i o :handshake: , bo inaczej to ja się wypisuję z tego sklepu... :!:

Pozdrawiam Wszystkich

...

Edytowane przez macznik
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jezyki domyslne mozna ustawiac w nawigacji softem NavCoder - ustawiasz 3 bazowe jezyki a potem ladujesz soft i dziala.

Na plycie z softem sa wszystkie podstawowe tylko system wybiera 3 to uploadu.

Pozdrawiam

Tak jest, ale to (NavCoder) naprawdę niepotrzebne... Wystarczy nagrać płytkę z najnowszym (czyli v31) softem w którym wcześniej za pomocą NawTweaka podmienai się dwa pliki = głosowy + napisy. I tą płytkę wgra się do czytnika tak jak każdy (lub prawie każdy) z nas updatował wcześniej oprogramowanie (od 27 przez 28, potem 29.1 itd). Opis jak prawidłowo nagrać płytę też już był = Verbatim, ImgBurn, pomalutku...).

PS

Oczywiście dziękujemy Kolego "KojotE46" za Twoją ofertę pomocy - :D

...

Opublikowano

Podana w 1 poscie wersja nie jest taka zla, po dodaniu glosu PL od kolegi macznika mamy wszystko* co potrzebne do szczescia zaoszczedzajac kilkaset zl. ;)

Dziekuje i pozdrawiam

* nie liczac oczywiscie samej mapy, ktora mozna znalezc na torrentach.

Opublikowano
Czy ktoś moze w mi w koncu wyjasnic co to znaczy ze ktos nagrywa w mode 1 a ktos w mode 2? Bo ni diabła nic nie kumam. Czy to ma jakis zwiazek z ustawieniami w imgburn? Niech ktoś to wyjasni PROSZE!!!! bo nie chcialbym sobie popsuc czytnika mk3 a juz raz mi sie taka sztuka udala przy wgrywaniu nowego softu i drogo mnie to wtedy kosztowalo.