Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciężko pali na rozgrzanym motorze nieraz kręcę z 10 sek. i nic a za drugim razem załapie i świece muszę grzać do końca nawet na gorącym.czy to to samo jak w TDSie POMPA DO REGENERACJI :cry2: a moze to coś mniej poważnego :modlitwa: sory że temat podobny ale chcę mieć pewność
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Witam.

Kolega ma rację, ale użyj :search: , było bardzo duzo na ten temat.

Pozdrawiam

003.jpg
Opublikowano
macie rację pojechałem do pompiarzy i diagnoza była jednoznaczna ;regeneracja lub urzywka. ale znalazłem na internecie ciekawe urządzenia które wspomagają rozróch diselków w takich wypadkach tj.procesor ,który wpina się w instalkę i podobno działa nie jest drogi więc postanowiłem go zamówić czy macie z tym jakieś doświadczenia???POZDRO.OSTATNIO OPRUCZ USZKODZONEGO TURBO DOSZŁA POMPA WODNA ,POMPA WTRYSKOWA I WENTYLATOR jak myślicie co jeszcze mnie czeka??????? Nara
Opublikowano
Musisz mieć mocno wyeksploatowane auto w takim razie. Ja mam drugi silnik 2.4TD i pompa oraz turbo dobrze chodzą (we wcześniejszym tylko pompa wodna poszła)
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg