Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zdecydowanie w Swift- klimatyzacje, adres maja na stronie internetowej, nie pamietam nazwy ulicy.Wystarczy znalezc ja przez google
Opublikowano
zdecydowanie w Swift- klimatyzacje, adres maja na stronie internetowej, nie pamietam nazwy ulicy.Wystarczy znalezc ja przez google

a drodzy są?

Pozdrawiam

Opublikowano
Ciężko mi ocenić czy są drodzy bo nie mam porównania, ale subiektywnie oceniam kwoty, które ode mnie rządali za to co zrobili, jako nieskie. Pare lat temu montowałem u nich climatronic do Golfa Iv, który fabrycznie nie był wogóle wyposarzony w klimę i powiem, że naprawde zaskoczyła mnie ich kompetencja w temaci, szybkośc działania itd. Za ten montaż wzięli ode mnie 1300zł za 4 dni roboty bo nic nie pasowało, więc tyle zeszło, dołożyli od siebie pasującą chłodznice itd.
Opublikowano

Ja polecam przy zakopianje - warsztat VAKKO MOTO na Jugowickiej 6.

jadąc od matecznego, za karfurem na górce (przy kościele) w lewo, dalej jakieś 200m po lewej.

W mojej e32 napełnienie kosztowało po negocjacji 125pln - wywoławcza była 150pln. w innych punktach w Krakowie ceny zaczynali od 190.

Co do odgrzybiania, w zależności od metody, kosztuje 40-130pln.

Opublikowano
Ja polecam przy zakopianje - warsztat VAKKO MOTO na Jugowickiej 6.

jadąc od matecznego, za karfurem na górce (przy kościele) w lewo, dalej jakieś 200m po lewej.

W mojej e32 napełnienie kosztowało po negocjacji 125pln - wywoławcza była 150pln. w innych punktach w Krakowie ceny zaczynali od 190.

Co do odgrzybiania, w zależności od metody, kosztuje 40-130pln.

a czy to cena razem z "nieodessaniem" starego środka? Jaki masz środek? Ten stary czy nowy?

Czy ktoś zmieniał osuszacz od klimy? Kosztują na Allegro po 85 zł a trwałość tego elementu to podobno 3 lata... chce zmienić osuszacz i dopiero wtedy nabić.

Pozdrawiam

Opublikowano

a czy to cena razem z "nieodessaniem" starego środka? Jaki masz środek? Ten stary czy nowy?

Cena dotyczy pełnej procedury - odessanie czynnika i oleju, sprawdzenie szczelności (podciśnienie / próżnia), napełnienie nowym olejem i czynnikiem.

W moim aucie napełnienie wyniosło 1550ml