Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy zderzak od e46 po lifcie z tymi okraglymi halogenami podejdzie do e36 coupe,chcialbym wogole przerobic przod na styl e46.Ma moze ktos jakies propozycje jak to najlepiej zrobic,bo slyszalem,przyspawuja atrapke do maski,co o tym myslicie?
Opublikowano
kolego te forum nie propaguje WT a to chcesz zrobić tym właśnie jest
Opublikowano

Ja myślę o tym, że jest to (bez urazy) wieśniactwo :mad2: BMW to nie polonez, ani maluszek!

Jak chcesz, żeby auto wyglądało, jak e46, to kup sobie e46 :idea:

Na tym forum nie znajdziesz raczej wielbicieli takich zabiegów, a temat przewijał się kilka razy (niestety!).

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
Ja myślę o tym, że jest to (bez urazy) wieśniactwo :mad2: BMW to nie polonez, ani maluszek!

Jak chcesz, żeby auto wyglądało, jak e46, to kup sobie e46 :idea:

Na tym forum nie znajdziesz raczej wielbicieli takich zabiegów, a temat przewijał się kilka razy (niestety!).

Pozdrawiam

Żaden samochód na to nie zasługuje. Skąd w ogóle się biorą jeszcze takie pomysły na przeróbki.

Opublikowano
Jeśli nie spasuje to najwyżej będziesz miał jakieś szpary, do tego proponuję wyciąć szlifierką w masce sportowe wloty powietrza, a na tylnej klapie przyspawać najnowszy trend wśród tuningowców - chromowane widły :duh:
POLSKA TO JEDYNY KRAJ W KTÓRYM PREZYDENT MA SWOJĄ KOPIĘ ZAPASOWĄ
Opublikowano
na tylnej klapie przyspawać najnowszy trend wśród tuningowców - chromowane widły :duh:

a co to sa te chromowane widly :norty:

niby o gustach sie nie dyskutuje,ale jesli juz bardzo chcesz to kup sobie zderzak z laminatu, zamontujesz.pojezdzisz i byc moze wrucisz do serii nie wydajac kupe kasy na org zderzak E46...

B M W
Opublikowano
Przez forum przewinęło się już parę zdjęć takich paździeży. Poszukaj i oceń sam czy warto. Ktoś już mówił, że e36 samo w sobie ma bardzo ładną linię, więc czemu chcesz ją psuć. Ja jak bym chciał składać auto z kilku to kupił bym sobie klocki.
E 36 320i '96
Opublikowano

hmmm według mnie to tylko m-pakiet i nic więcej nie trzeba żeby autko ładnie wyglądało (choć i bez niego jest śliczne :P)

P.S.

a jakbym zobaczył bmw z takimi widełkami to chyba bym klękną i sie pomodlił :roll2: :roll2: :roll2: