Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam chcialem zmienic przednie lampy w moim BMW na po lifcie.i mam pytanie co trzeba przerobic zeby takiej zamiany dokonac? wiem ze kierunki nie pasuja do starego modelu i nie ma jak podpiac ringow wiem ze sa gdzies na allegro takie przejsciowki ale nie moge ich znalesc moze ktos wie jak to zrobic?

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano

Zadzwon i sie dowiedz. Maja lampy i zapewne tez przejsciowki do podlaczenia. Ja u nich kupilem lampy za 1500 z kompletem przejsciowek i zalozylem w 30 minut.

HANSAUTO SKLEP INTERNETOWY

WLAŚCICIEL

F.H.U.P.M&M MIROSLAW MARECKI

32-050 SKAWINA

UL.MICKIEWICZA 4

TEL/FAX 012 276 76 61

TEL KOM 603130085

Opublikowano
Hmm kuszaca propozycja, ja na alelgro szukam oryginalnych Helli lamp przednich takich jakie ty masz pawelkrak, ale ceny wahaja sie w granicach 2300-2500 z przetwornicami oczywiscie , wiec utaj 1800zł to napewno Hella jest napis na szybkach???
Opublikowano
Hmm kuszaca propozycja, ja na alelgro szukam oryginalnych Helli lamp przednich takich jakie ty masz pawelkrak, ale ceny wahaja sie w granicach 2300-2500 z przetwornicami oczywiscie , wiec utaj 1800zł to napewno Hella jest napis na szybkach???

IN PRO to szybki i optyka HELLI jedynie składane poza fabryką

tak jak kolega pisał ja mam z żarówkami H7 i tak ładnie świecą że nawet nie próbowałem przekładać xenonów ze starych lamp

no i na szybce jest HELLA

Opublikowano

IN PRO to szybki i optyka HELLI jedynie składane poza fabryką

tak jak kolega pisał ja mam z żarówkami H7 i tak ładnie świecą że nawet nie próbowałem przekładać xenonów ze starych lamp

no i na szybce jest HELLA

Dokładnie to są orginalne lampy najwyzszej jakości, mam takie same... pozdro

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
ale ja juz mam lampy orginaly HELLA tylko nie wiem jak je zamontowac i jezeli ktos moglby dac jakis link na allegro czy cos innego to bylbym wdzieczny :modlitwa:

http://www.bmwdiy.info/celis-front/index.html

ja kupilem 16 koncowek zenskich malych kosztowalo mnie to 3 zl a nie 200 zamiast tych przejsciowek z poliftowych na lift i mi lampy swieca git :)

brokat_
Opublikowano
A te lampy InPro pasują do rocznika 96? Czy trzeba przejściówki do przykręcenia lamp?

W komplecie firmy InPro sa uchwyty ,ktore trzeba zamienić.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No dobra ale jak kupie te InPro to zamontuje bez problemow do mojego z 1996 roku czy potrzebne jeszcze cos jakies przetwornice uchwyty itp czyli kombinacja?? Zalezy mi na ładnym oryginalnym wyglądzie ale zeby nie przerabiac niczego zbt duzo bonie znam sie na tym nawet
Opublikowano
lukas23 nawet jak kupisz oryginalne lampy w ASO będziesz musiał użyć przejściówek bo te po lifcie są trochę inaczej mocowane. Pozdrawiam