Skocz do zawartości

Olej z allegro, oryginał z niemiec??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no dobra na dwoje babka wróżyła ale teraz pytam Tych, którzy właśnie kupują olej w niemczech jaka jest tam cena właśnie magnateca 10w40? pozdro

a tutaj np. ten olej sprzedawany jest także w sklepie w takiej cenie wiec sam już nie wiem

http://allegro.pl/item348979087_castrol_magnatec_10w40_5l_f_ra_vat_ec.html

brat kupował ostatnio w realu w Niemczech i płacił 25 ojro za castrola magnateca 10W-40

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg

Opublikowano
Ja już trzecią wymianę oleju Castrol 10w40 magnatec z niemiec kupowanego na allegro zaliczyłem i wszystko jest ok, znajomy mechanik mówił mi nawet że ten Castrol w polsce sprzedawany to syf ( ile w tym prawdy ? ).
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie

Ja dla odminy chce kupic olej valvoline z allegro .

Chce kupic ok. 7 litrow oleju Valvoline VR1 racing 5w-50 lub synpower 5w-40 . Mozecie mi polecic sprawdzonego sprzedawce od ktorego napewno kupie orginalny olej ? :) :) Prosilbym o PW z nickami waszych sprawdzonymi sprzedawcow olejow :) .

Cena tych olejow na allegro to ok. 32-35 zl/litr , a w sklepie 47-55 zl/litr :duh: .

dzieki

pozdr.

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
moje autko jeździ na Elf Competition STI 10W40 -już trzy wymiany oleju i powiem że jestem z tego oleju bardzo zadowolony- posiadam M40, ale do tej pory żadnego stukania zaworów i z tego co wiem jest to jeden z niewielu olei nie rozlewany w kraju a cena przyzwoita 90 zł za 4 litry.
masqo
Opublikowano

No to ja także mogę polecić kupno oleju po mniejszej cenie targanego z zagranicy. Kupiłem na allegro Valvoline półsyntetyk long life i chodzi silniczek ZDECYDOWANIE ciszej niż na naszym krajowym mobil super S :wink:

Następny raz też będzie z allegro.

Opublikowano
No to ja także mogę polecić kupno oleju po mniejszej cenie targanego z zagranicy. Kupiłem na allegro Valvoline półsyntetyk long life i chodzi silniczek ZDECYDOWANIE ciszej niż na naszym krajowym mobil super S :wink:

Następny raz też będzie z allegro.

Ten olej ktory kupiles mial niemiecka etykiete ?

Mozesz podac nick sprzedawcy ?

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
ja juz kilka wymian zrobilem w roznych samochodach ... wszytko castrol... syntetyki lub polsyntetyki ... z allegro... i nie chodzi nawet o oszczednosc.. lae tego oleju jestem bardziej pewien... jak tych w niektorcyh sklepach
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
dokładnie, a co śmieszniejsze ostatnio w kilku sklepach w mojej okolicy spotkałem ten sam olej w bańkach 5L z niemieckimi etykietami w cenie 150 - 160 zł :duh: