Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, tym razem zmieniłem e 36 320 na 750 v 12

jak narazie rewelacja, czy jest cos szczególnego w tych 7 na co trzeba uważać i jak o nie dbać?

Opublikowano

haha byłem na stacji, zagazowana jest sekwencją KME, oczywiście to e 38, wrzucę zdjęcia jak zrobie, a tak jak pytałem jest to jakieś uciążliwe auto w eksploatacji, ma jakieś mankamenty na które szczególnie zwracać uwagę ?

I ile wam palą mniej więcej wasze potwory?

Opublikowano
haha byłem na stacji, zagazowana jest sekwencją KME, oczywiście to e 38, wrzucę zdjęcia jak zrobie, a tak jak pytałem jest to jakieś uciążliwe auto w eksploatacji, ma jakieś mankamenty na które szczególnie zwracać uwagę ?

nasze potwory palą po miescie 19-25 litrów benzyny.

na gaz to są kuchenki :duh: ,jak chcesz sie cieszyc długo tym samochdem to wywal ten śmierdzący gaz !!!

Opublikowano

nasze potwory palą po miescie 19-25 litrów benzyny.

na gaz to są kuchenki :duh: ,jak chcesz sie cieszyc długo tym samochdem to wywal ten śmierdzący gaz !!!

ma założoną dobrą sekwencję więc napewno się długo nią nacieszy.Jeśli naprawdę dużo jeżdzi jest to naprawdę jedyne sensowne rozwiązanie.

Nur bmw e32
Opublikowano

Dużo może nie jeżdzę przeciętnie, ale instalacja była zamontowana i to mnie skusiło, ten samochód jest tani w zakupie ale jezdzenie bez instacji to samobójstwo, bynajmniej dla mnie, skoro ma spalac ok. 25 ltr, zdjec jeszcze nie mam ale wklejam link z ogłoszenia, może ktoś zna to auto, jest z łodzi oto link

http://www.allegro.pl/item342814195_bmw_e38_750_v12_gaz_superstan_donegocjacji_opis_.html

Opublikowano

ma założoną dobrą sekwencję więc napewno się długo nią nacieszy.Jeśli naprawdę dużo jeżdzi jest to naprawdę jedyne sensowne rozwiązanie.

- dobra sekwencja do v12 :duh: , jak chcesz auto katowac to nie ma prolemu,tankuj gaz, pozdrawiam

Opublikowano
Tak na marginesie dodam że w nowym Bmw Trends są trzy e38 750 z sekwencją.Chłopaki możecie zacząć liczyć która v12 nie jest zagazowane,to powód do dumy :lol: