Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chętnie sam tez bym dostal taką instrukcje do e34 ;) ale jakbys nie znalazl jednego wiekszego konta to daj znac moge sie zając u mieszczeniem na kilku mniejszych :D
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
OK. Świetnie, daj znać np. na GG lub PW. Jak będzie wszystko OK, to nie będe musiał wszystkim wysyłać - przekaże tylko link.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Witam.

Jeśli chcecie moge cos wrzucic do siebie na serwer.

(chetnie udostepnie troche przestrzeni)

A teraz mam cos troszke o bmw.

http://www.konserwy.pl/bmw/

pozdrawiam

Lukasz

Całkiem OK :cool2:

To co przejżałem, to wartałoby dopisać jakich modeli dotyczy "zmiana języka", bo nie dotyczy to wszystkich modeli - na wielu stronach spotkałem się z tym (lub podobnym) opisem i przeważnie nie pisze jakich to modeli dotyczy. A potem pojawiaja się pytania : "czemu mi to nie działa w E39 ...)

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
:cry2: :cry2: kiedy i gdzie będą instrukcje :?: :modlitwa: :modlitwa:

Pewnikiem będą w ASO, a listę dealerów znajdziesz na http://www.bmw.pl.

Opublikowano
Jesteś raczej nie w temacie :) ,mieszkam w Łodzi i tu nie ma ,dzwoniłem do Warszawy i od 2 miesięcy nie mieli ,powiedzieli tylko żeby dzwonić co jakiś czas moooże będą ale kiedy to oni nic nie wiedzą i nie wiele i ch to obchodzi bo im nie potrzebne :mad2: ,to było pytanie do Sebast i innych wtajemniczonych
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

Koledzy jeszcze troszkę !!

Dzięki koledze damianlg już mam dostep do serwerka i pracuje nad umieszczeniem "tego co trzeba" w tamtym miejscu, niestety dzisiaj byłem cały dzień w terenie i dopiero teraz mogłem się za to "porządnie zabrać". Niestety mam trochę problemów natury technicznej, ale "walczę".

Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj to będzie ..... no może już jutro ;)

Natychmiast dam znać !

Stronka

Opublikowano

Do E34 jest do obejżenia lub ściągnięcia tutaj :

http://helios.et.put.poznan.pl/~mpolroln/E34PL/instr_E34_PL.htm

Są wszystkie wersje silnikowe z wyjątkiem M20, a więc : 518, 520 i 525 M50. 535, 530 i 540 V8, 524td 525td i tds, także wersja X i kombi.

Stronka

Opublikowano

Jeżeli jeszcze interesuje kogoś wersja papierowa (LUDZIE Z POZNANIA)to ja kupiłem do e-34 i e-36 całkiem niedawno w sklepie BMW Team na ul. Głogowskiej za Hortexem (nr tel. 865-17-29). W ASO oczywiście nie mieli, ale gość ze sklepu załatwił. Spróbujcie.

POZdro

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

Znając życie za chwilę pojawi się na allegro jako rzecz, którą koniecznie właściciel BMW E34 mieć powinien. :twisted:

Jesteś raczej nie w temacie Smile ,mieszkam w Łodzi i tu nie ma ,dzwoniłem do Warszawy i od 2 miesięcy nie mieli ,powiedzieli tylko żeby dzwonić co jakiś czas moooże będą ale kiedy to oni nic nie wiedzą i nie wiele i ch to obchodzi bo im nie potrzebne Mad ,to było pytanie do Sebast i innych wtajemniczonych

Zapewniam, że jestem w temacie. Sam czekam na pojawienie się jej w oficjalnym kanale sprzedaży. Nie ma, to prawda, ale moim zdaniem, udostępnianie tego publicznie na serwerze prowadzi do nadużyć :mad2: .

Nie miałbym nic przeciwko, żeby Ci ktoś pożyczył lub skserował swoją instrukcję, ale umieszczanie jej na serwerze jest ewidentnym łamaniem praw autorskich i z tego co wiem BMW Polska już raz zwróciło Klubowiczom uwagę, że tak nie wolno. :hand:

Ciekawe co na to powie Admin. Za chwilę udostępnimy ETK i też będzie dobrze. :worried:

Opublikowano
Do E34 jest do obejżenia lub ściągnięcia tutaj :

http://helios.et.put.poznan.pl/~mpolroln/E34PL/instr_E34_PL.htm

Są wszystkie wersje silnikowe z wyjątkiem M20, a więc : 518, 520 i 525 M50. 535, 530 i 540 V8, 524td 525td i tds, także wersja X i kombi.

Oooooooo to mi chodzilo :) Dziekuje bardzo za linka.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
Juron: polecam dokladne zapoznanie sie z FAQ, a przede wszystkim z punktami, jak cytować :wink:

Opublikowano
To może i ETK tam wrzucić.

Nie ma tyle miejsca ;)

Załatw mi taki serwerek, to "pogadamy" ;)

Stronka

Opublikowano

Sebast wielkie dzieki :modlitwa: za udostępnione skany.

Jeśli mogę tylko wtrącić , jest to mało istotne ale nie wchodzi 16 strona, a po za ty :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano
jest to mało istotne ale nie wchodzi 16 strona, a po za ty :cool2:

Jeden poziom wyzej w tym wirtualu masz instrukcje w postaci spakowanej - dwa archiwa. Sciagnij odpowiednie (nie pamietam ktore) i przegraj strone 16, bo tam jest OK.

Opublikowano

no dobrze ze sie na cos przydalem ;), jak by cos trzeba wrzucic na server to prosze o kontakt ze mna lub Sebast - BMW Klub Polska,

pozdrawiam

Opublikowano

Strona 16 w instrukcji do E34 - naprawiona.

Umieściłem też instrukcję do E32 po angielsku :

http://helios.et.put.poznan.pl/~mpolroln/E32/instr_E32.htm

Stronka

Opublikowano

Stronka

Opublikowano

Witam

Mam Instrukcje serwisową do E-30 i E-34 w .pdf całość niecałe 7MB, podzielone na 2 części (niestety po angielsku).

Dużo zdjęć, jakieś rysunki instalacji elektrycznej itp.

BMW 3- & 5-Series

Service and Repair Manual

Modele E-30, E-28, E-34, niewiem tylko czemu pisze że do tych modeli do 91 roku, jak to wydanie jest z 1997r.

To coś takiego jak było kiedyś do Polonezów itp, prostrze rzeczy zawsze można zrobić samemu, albo chociaż wiedzieć gdzie się co znajduje i jak się do tego zabrać.

Wysyłałem już to kiedyś Marco i nie wiem czy jeszcze się komuś to przyda jeśli tak to podeślę Damianowi a on umieści na stronie jak będzie miał jeszcze miejsce.

Pozdrawiam