Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

własnie wymieniłem filtr paliwa w 320D jak go odpaliłem to chwilke pochodzi a później zgasł. i nie moge go odpalic jakby sie zapowietrzył.

pomóżcie co zrobic

Opublikowano

Jeżeli już jest temat dot. filtra paliwa w 320d:

Jakiej firmy filtr kupiłeś i za ile?

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Jeżeli już jest temat dot. filtra paliwa w 320d:

Jakiej firmy filtr kupiłeś i za ile?

Ja niedługo wymieniam wszystkie filtry i kupiłem wszystko Knechta, filtr paliwa 42,50 zł, ale prawdę mówiąc nie ma co patrzeć na pieniądze bo Knecht i Mann są w bardzo podobnych cenach, kilka złotych nie gra roli, a filtry innych/tańszych firm wolę nie zaszczycać wsadzaniem do beemki ;)

Opublikowano

_roberto_ - mówisz o podłużnym, metalowym filtrze paliwa, który znajduje się pod spodem auta? Bo 40parę zł to coś za tanio...

Ja za filtr powietrza Mann po obniżce zapłaciłem 70zł,

za wkład filtra oleju, bodajże Bosch ok 30zł, filtr kabinowy mam OK, pozostał mi jeszcze filtra paliwa...

Cały czas myślałem, że taki bez obniżek kosztuje ok 100zł...

Opublikowano
paliwa PP 976

Napisz Mike68 ile dałeś za ten filtr paliwa i ile za wymianę (jak pamiętasz).

MNam nadzieję, że mówimy o tym samym, czyli metalowym filtrze pod spodem auta.....

Opublikowano
wymieniałem w zeszłym roku , wymiana , nie pamietam ale nie było żle bo mam dobrego mechanika nawet jak w ASO nie wiedzą to on zrobi , co do cen , poszukam faktury i napiszę