Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Felgi sa sliczne i ponadczasowe. Co to znaczy "czy to juz nie zabytek"? Nowsze wzory w niczym nie musza byc lepsze. Przy okazji ostatnio jest szal na takie przypalane felgi od M3 - jak dla mnie kicha i wioska na maksa, jeszcze w M3 zrozumiem, bo tam byly oryginalnie...
Opublikowano

Mam takie fele i również w coupe :D Wyglądają naprawdę rewelacja. Są to 17' ale ten wzór jeszcze optycznie je powiększa i jeden kolega stwierdził "kupiłeś sobie 19" :lol: "

Ten kolega co jego bemka jest w linku ma te felgi na handel za 1300zł z z takimi raczej słabymi oponkami. Jego nick to Marcin Kierkus. Myslę że to i tak dobra cena bo ja dałem za swoje 2000 :duh: Ale fakt przepłaciłem bo nawet się nie targowałem.

Felgi jak najbardziej polecam. Bardzo wytrzymałe bo kute i piękne :)

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

a ja powiem że zdecydowanie zabytek , jak będziesz sprzedawał to je od Ciebie odkupie hehe :8)

a tak na serio to felga ładna

:twisted:

Opublikowano
Felgi sa sliczne i ponadczasowe. Co to znaczy "czy to juz nie zabytek"? Nowsze wzory w niczym nie musza byc lepsze. Przy okazji ostatnio jest szal na takie przypalane felgi od M3 - jak dla mnie kicha i wioska na maksa, jeszcze w M3 zrozumiem, bo tam byly oryginalnie...

Podasz linka do tych przypalanych felg lub jakieś zdjęcie. Myślałem o takich dla siebie i muszę ocenić czy żeczywiście wioska.

E 36 320i '96
Opublikowano
lipnie wyglądają na innych modelach, ale na E36 - świetnie

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)