Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile kosztuje naprawa spomagania kierownicy i czy morzna jezdzc bez spomagania?? poprosttu ostanio chcialem sie przyobracac na chwile moja bmw i kurde cos szczelilo czulem to nawet na kierownicy wiem tyle ze to chyba pompa od spomagnia ale nie na 1000% niewiem
Opublikowano
..........spomagania .........morzna.............spomagania?? poprosttu .................kurde cos szczelilo ...........spomagnia ........ niewiem

:jawdrop:

Można jeździć bez <>.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
sorrki za bledy ale dopiero pol roku mieszkam w polsce przed tem 6 llat mieszkam w usa ja sie juz chyba nie naucze pisac bez blednie :cry2: ja nikogo nie obrazam wiec wy mnie tez nie obrazajcie :(
Opublikowano

Nikt nie chce Cie obrazac. Chodzi tylko o to zebys choc staral sie pisac w miare normalnie.Tak zeby mozna Cie bylo zrozumiec. To w koncu nie forum o jezyku polskim.

Ale tak swoja swoja droga to znam kilka osob, ktore po dwudziestokilku letnim pobycie za granica, pisza piekna polszczyzna i mowia bez akcentu.

Podzrawiam

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

Nie obrażam tylko troszkę kąciki ust mi sie podniosły...:-)

Mój kuzyn jest w kraju od 25 lat i jeszcze "lepiej" pisze :-)

A tak na poważnie odbiegajac od tematu zainstaluj sobie firefoxa jako przeglądarkę. Masz tam słownik i przed wyslij byki na czerwono Ci zaznaczy.

Może pompa może wąż..pod maskę spozirołeś ? :-)

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
ile kosztuje naprawa spomagania kierownicy i czy morzna jezdzc bez spomagania?? poprosttu ostanio chcialem sie przyobracac na chwile moja bmw i kurde cos szczelilo czulem to nawet na kierownicy wiem tyle ze to chyba pompa od spomagnia ale nie na 1000% niewiem

no kolego troche kosztuje :twisted2: jesli to magiel albo pompa to pare stówek :mrgreen: a może ci pasek popuścił? :wink:

a co do nauki polszczyzny :twisted2: to nasz kolega ziemniak przeszedl przyśpieszony kurs nauki języka polskiego z kasety magnetofonowej :mrgreen: -poproś go może ci przegra :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!