Skocz do zawartości

spojlerek na tylną klape z allegro warto ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy jak trafisz u tego sprzedawcy :mrgreen:

zamówiłem u niego taki spojlerek dla brata do e39. to co przyszło to :mad2:

krzywy, niedoszlifowany, z wyszczerbionymi krawędziami. za nic nie można tego było dopasowa do klapy. zawędrował do kosza, kasa wyrzucona w błoto a sprzedawcę poczęstowałem negatywem.

byc może tylko ja tak trafiłem, ale ostatnio przybyło mu negatywów

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg

Opublikowano

ooops. Czyli nie tylko ja mam z tym problem. Spoiler jest zwichrowany i wyszczerbiony.

Na razie odsyła ten i czekam no nowy. Co dalej zobaczymy.

Opublikowano
szkoda na to pieniedzy. Jak cos to org. Wiele osob tak napisze na tym forum,. Wiec sami widzicie,wydaliscie 5 dych na cos co jest niewarte zlotowki... Jesli chcecie cos takiego to poszukajcie z plastiku lub org.
B M W
Opublikowano
dzieki sliczne bo juz mialem kup teraz kliknac! Cena moze smieszna ale jak to pioro ma nie pasowac to wole ta kase wlac do baku i przejezdzic bez potrzeby...
Przeciwnik SERII.
Opublikowano

mam pytanko bo tez sie czaje na ten spoilerek:

1. czy on tak odstaje jak na fotce 2 z tej aukcji

2 w aukcji napisano, ze jest na tasme, musiales to doklejac?? Bardziej mi chodzi o lakier czy sie nie zniszczy jak lotka odpadnie :)

Opublikowano
przykleiłem to na klej do szyb bo jakos tej tasmie nie ufam! w aso orginał chyba jest na tasme! mam nadzieje ze szybko nie bede musiał go zdejmować wiec nawet nie zawracam sobie głowy jak bedzie ten lakier wyglądał chyba bedzie cieżko go wogole odkleic bez uszkodzenia lakieru! na 2 focie to nie jest klapa od e46!
Opublikowano
ja wiem ze to nie klapa e46 :wink: bardziej chodzilo mi o model, bo jak wszysycy wiemy ///m troszke inaczej wyglda i nie odstaje tak od klapy. Widzac po twoich zdjeciach wyglada to przyzwoicie, chociaz jakbys mogl strzelic lepsze foto to ja bylbym wdzieczny