Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam takie pytanie

w sumie to maly problem,mam fajny tlumik i chcialbym go zamontować do swojej betki, ale ten tlumik ma tylko jeden wlot a potrzebne sa dwa żeby możnago bylo podlączyć, i wlaśnie teraz nie wiem czy można tak zrobic a mianowicie te dwie rury z wydechu polączyć w jedną i wtedy zalożyc ten tlumik, tylko teraz nie wiem czy nie będzie później jakiś problemów, spadek mocy, czy samochód się nie będzie dusil

dziękuje za pomoc

bartek535
Opublikowano
Ja w swojej e39 535 robiłem tłumik w specjalistycznej firmie nie polecam żadnych ulterów itp takie przeróbki możesz sobie robić w seicento

Obecnie E36 325 touring

Kiedyś E36 325 coupe

E39 535

Opublikowano
w ramach oszczednosci kupilem do bylej e28 2,8 tylny tlumik z jakiegos 3 litrowego opla, 200 pln - 6 lat temu. zalozylem - ekstra, jest cicho fajnie mruczy. jade do roboty. po 200 km jazdy po faszystach wziol skurczybyk i wyplul wnentrznosci wszystkie, nawet jakas blacha perforowana w kawalkach leciała. wydech jest podstawa prawidlowego funkcjonowania auta.