Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Słyszałem że w tym numerze są zawarte różne informacje między innymi moc silnika. Czy ktoś jest w stanie coś takiego rozpracować? Jestem ciekaw ile mam kucy 136 czy 150 (bez jechania na hamownię) zaczołem się nad tym zastanawiać po tym jak próbowałem się z mazdą 6 136KM szły równo a podobno mam 150KM
Opublikowano

bmwojtas, nie trzeba VINu, żeby wiedzieć, ile Twoje auto ma KM.

Który masz rok produkcji? Auto po liftingu czy przed?

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
2003 po lifcie

Masz 150KM... ewentualnie 116KM (jeżeli masz 318d)

Sprawdź w dowodzie ile masz wbite kW :P

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Podpinałem się pod kompurer u kumpla w zakładzie zaraz po kupnie to powiedział że łaczy się z silnikem wersją 150KM z innymi nawet nie chce
Opublikowano
A może fabrycznie było to 318d ale ktoś jakiś swapik silnika zrobił i teraz siedzi 320d? A jak to w papierach już było mieszane to juz nie wiem...
Auto Klinika nieautoryzowany serwis BMW - Warszawa Bialołęka: Danusi 6: 503 520 220 | 503 520 320 http://www.aklinika.pl
Opublikowano
No nic jak będę miał trochę czasu to pojadę na hamownię to się trochę wyjaśni. A dodam jeszcze że przy zakupie przyglądaliśmy się silnikowi i żadne śruby nie były ruszane a w teście liczników pod 1 mam nr z VIN
Opublikowano

Witam, nieraz wychodzi tak ze podczas rejestracji jest popełnianych sporo błędów potem są one nie do odkręcenia i dlatego sa takie niejasności. BMW 320d po liftingu sa ze 150-konnym silnikiem

proponuje stronę www.realoem.com tam wpisz dane i Ci wyjdzie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Numer podwozia WBAEL71090PK83961

Kod typu EL71

Typ 318D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47/TU

Pojemność skokowa 2.00

Moc 85

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor MYSTICBLAU METALLIC (A07)

Tapicerka STOFF/LEDER SCRITTO/MYSTICBLAU (V8MF)

Data prod. 2003-07-17