Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niby wszyscy się cieszą ,ale kto z nas nie kupił taniej części przez internet ,na szrocie lub na giełdzie itd. ,bo oryginalne lub nowe zamienniki są niekiedy bardzo drogie ? Winą tej sytuacji można obarczac rząd ,producentów aut , producentów części ,ale też nas . Nie wiem jak wy ,ale nie chciałbym ,żeby np. moje dziecko lub żona,której pożyczyłem samochód ,dostała na światłach w łeb np. ostatni przypadek w Rosji ,gdzie właścicielka agencji ochrony i znana modelka została wyciągnięta z auta (Cayenne) i uderzyła głową o chodnik i zmarła . Może samochód był na zamówienie ,a może na części ,ale winny był "klient" świadomy lub nie .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chyba nie ma co biadolic, ze wszystko co w internecie lub na szrocie to kradzione, nie rozumiem takiego podejscia... w wielu krajach europy zachodniej sa szroty, tam tez wszystko jest kradzione?

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Niby wszyscy się cieszą ,ale kto z nas nie kupił taniej części przez internet ,na szrocie lub na giełdzie itd. ,bo oryginalne lub nowe zamienniki są niekiedy bardzo drogie ? Winą tej sytuacji można obarczac rząd ,producentów aut , producentów części ,ale też nas . Nie wiem jak wy ,ale nie chciałbym ,żeby np. moje dziecko lub żona,której pożyczyłem samochód ,dostała na światłach w łeb np. ostatni przypadek w Rosji ,gdzie właścicielka agencji ochrony i znana modelka została wyciągnięta z auta (Cayenne) i uderzyła głową o chodnik i zmarła . Może samochód był na zamówienie ,a może na części ,ale winny był "klient" świadomy lub nie .

po to w srodku jest przycisk ryglujacy wszystkie drzwi aby go uzywac, sama jest sobie winna ze ja wyciagneli .....

Opublikowano

to bylo zamowienie dla mnie :twisted2: ale pieniadze zgubilem :(

Witaj Cool_Wicia, ile jeszcze userów-trollów masz zamiar tu zakładać? Nie wystarczy zmienić forum? Moderatorzy.

Opublikowano
:clap: bardzo zabawe-jest powód do żartów.Teraz rodzina pogrążona w smutku i trafi się zawsze taki ktoś jak ty co ze śmierci potrafi sobie zrobić żart-JESZCZE RAZ GRATULUJE

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niktórzy się śmieją... a niech sobie wyobrażą, co ciekawego poczują, jak pewnego dnia wyjdą przed dom/market/sklep/pracę, a ich auta... BRAK. Nie ważne, czy auto miało 5 czy 15 lat. Jeżeli ktoś ma AC to się może zmartwi mniej, ale zawsze. Taki z AC to się zmartwi na poważnie, jak jego auto znajdą za miesiąc spalone z widocznymi numerami budy - masakra.

A "nisza rynkowa" po zatrzymanym złodzieju zapełni się niestety szybko. Chociaż trzeba przyznać, że bardzo żadko się słyszy, że policja zrobiła cokolwiek pozytywnego. Na bezrybiu i tak ryba, więc w tym przypadku to duży plus.

Kai
Opublikowano
Niktórzy się śmieją... a niech sobie wyobrażą, co ciekawego poczują, jak pewnego dnia wyjdą przed dom/market/sklep/pracę, a ich auta... BRAK. Nie ważne, czy auto miało 5 czy 15 lat. Jeżeli ktoś ma AC to się może zmartwi mniej, ale zawsze. Taki z AC to się zmartwi na poważnie, jak jego auto znajdą za miesiąc spalone z widocznymi numerami budy - masakra.

A "nisza rynkowa" po zatrzymanym złodzieju zapełni się niestety szybko. Chociaż trzeba przyznać, że bardzo żadko się słyszy, że policja zrobiła cokolwiek pozytywnego. Na bezrybiu i tak ryba, więc w tym przypadku to duży plus.

Nie stac mnie na to aby nie wykupic AC, tak wiec jesli ktos mi ukradnie fure to zaraz kupie kolejna za kase z ubezpieczenia. Smutek pewnie ze bedzie, ale tak jak to powiedzial kiedys zlodziej w reportarzu w TVN Turbo , najlepszym zabezpieczeniem na zlodzieja jest AC.