Skocz do zawartości

Panowie co o tym myslicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co tu mozna powiedziec

nawet nie znana jest cena , takze nie wiadomo czy sie oplaca czy nie , zjdecia zreszta tez bez rewelacji

(a tak na marginesie dla mnie V12 nie powinno byc gazowane)

Opublikowano
Gość chce 20000zł a zna ktoś osobiście to auto jest ktoś z okolic nowogardu??

to juz mozesz sobie odpuscic bo to będzie padlina a nie 750iL

:twisted:

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/item301714795_bmw_750il_e38_z_gazem_full_opcjaaa.html Witam Chciałbym sie was zapytać co myslicie o tym autku?? dośc tanie gadałem z gościem i w sumie wiem tyle ze ma je 3 miesiace i jest to jego 4 auto...Pozdrawiam

Nie warto, gaz to porazka w 750, predzej czy pozniej zacznie sie psuc.

Pare zlotych wiece i juz to jakos wyglada:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3378954

Opublikowano

jesli chcesz kupic 750 z gazem dlatego zeby mniej paliła to kup lepiej 740 albo 730 bo kolega mial gaz na m73 i miał same problemy chociaż nie twierdze ze w tym nie bedzie !!

ale po zdjeciach i po cenie to jest to padlina takie moje zdanie

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Sekwencja do V12 to pewnie będzie koszt z 8000 - 10000zł więc pół ceny auta to instalka????

Do oszczędzania to najlepiej 735 z silnikiem M62B35 ideał między osiągami a spalaniem

750 nie służy do gazowania ale do wciągania reszty użytwkoników dróg :D

Ten pokazany później z otomoto jest o wiele ładniejszy lepsze wnętrze lakier felgi i nie ma gazu

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano

Pare zlotych wiece i juz to jakos wyglada:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3378954

w 95 r klima chyba miala jeszcze radelkowate pokretla nawiewu zamiast przyciskow ale moze sie myle. ciekawi mnie tez podlaczenie anteny telefonu bo w roczniku 95 zdaje sie powinna wystawac z blotnika a nie z dachu. tu widze blotnik tylni zmieniony caly bo chyba dziury nie szpachlowal. jakby nie bylo to musialo byc malowane. tylne lampy zmienione. przednie tez zmienione od razu widac, grill zmieniony na caly chrom, wlozona navi 16:9. jeszcze zafundowane felgi za okolo 5000 zl.

nie wiem z ilu aut to jest zlozone ale jezdzicie swoimi e38 i wiecie jak drogo kosztuje kazda pierdolka do tego modelu nie mowiac juz o takich zmianach. a tu naprawde wsadzono duzo kasy a cena sprzedazy niewielka az dziwne. widze to auto nie pierwszy raz na allegro. no ale moze to rzeczywiscie okazja...

Opublikowano

W 1995 roku byly juz panele od klimatyzacji z przyciskami.

Natomiast 20 tys za E38 750i w dobrym stanie to faktycznie za malo.

Poza tym zakladanie do tego samochodu gazu mija sie z celem, nie tylko dlatego, ze jest to trudno zrobic. Po prostu koszty paliwa to tylko niewielka czesc calkowitych kosztow utrzymania samochodu tej klasy.

Jak sie chce jezdzic tanio, to nie 750tka.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
...cena sprzedazy niewielka az dziwne. widze to auto nie pierwszy raz na allegro. no ale moze to rzeczywiscie okazja...

750i jest samochodem trudnym do sprzedazy, poza tym to juz jednak 12 lat, moze po prostu sie buja z nia juz dluzszy czas i chce sie pozbyc

Sadze, ze warto chociaz zadzwonic, a moze faktycznie jezdzi tak dobrze jak wyglada.

Co do dokladania moze po prosty ja lubi i ma dostep do tanszych czesci, a co najwazniejsze jak nie szkoda mu na takie rzeczy to i nie oszczedzal na naprawach.. Takie jest moje zdanie.

Ja tez mam stara E39 i jak napisze, ze mam dolozone xenony hella, lampy led tyl hella, felgi z prawie nowymi oponami AC Schnitzer, nowy grill z M5 to potencjalny nabywca mam nadzieje nie bedzie przupuszczal, ze chce go oszukac, albo mam zlozone z kilku jedno auto :wink: