Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne :cool2: przód nawiązuje do rekina :D Ciekawe kiedy bedzie można ja zobaczyć w jakimś filmiku reklamowym.A o cene to i tak nie warto sie pytać :mrgreen:

Pozdrawiam

Opublikowano
konsola centralna znowu zwrócona w stronę kierowcy ! :dance:

:cool2: i bardzo dobrze :twisted:

Opublikowano

Zegary wyglądają jak z koreańca :mrgreen: Troszkę za pstrokate...

Poza tym auto piękne,te lusterka,wydech miód :shock:

Ale nie podoba mi się przetłoczenie na masce,jest na mój gust przedobrzone...

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

wszystko wielkie, wielkie nerki, ogromne tylne światła, a gdzie ta lekkość i zgrabność BMW, czemu teraz BMW zaczyna wyglądać jak czołg???

środek może być, konsola skierowana w stronę kierowcy :clap:

lusterka też wyglądają świetnie, ale brak tej lekkości wszystkich starszych BMW, a szkoda

Opublikowano

Piękny samochód, wrócono do najbardziej wyrazistej stylistyki BMW, do upodabniania przodu do paszczy rekina.

Dolączam sie tez do braw ze wzgledu na skrzywienie konsoli :clap:

Kto jeździł tylko nowymi modelami BMW z płaską konsolą ten nigdy nie jeździł prawdziwym BMW :norty:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zobaczyć taki przód w lusterkach i można zaliczyć rów z wrażenia. :cool2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre wieści dla oczekujących na ten model (w tym mnie :wink:)

BMW has placed Gerhard Richter in charge of development of its new Gran Turismo model, which is based on the popular CS concept car. Richter has worked on BMW's high-performance "M" cars since 1982.

His mission — to make the CS a production reality, says Automotive News Europe. While his past work has focused on performance only, this project will involved a careful fusion of "M" characteristics with above-7-Series luxury.

While there have been rumors the car might be called 8-Series, BMW's CEO Norbert Reithofer has referred to the vehicle as the Gran Turismo. Regardless of its name, the so-called four-door-coupe will be longer, wider, lower, and more expensive than the next-generation 7-Series luxury sedan on which it is based.

Leftlane sources say production will begin in summer or fall of 2011. Marketed as a 2012 model, the vehicle is likely to be first shown to the public at a major auto show in roughly three years.

Supplier sources indicate that reverse-hinged rear "suicide doors" are being studied for use on the production model, even though the concept car did not have this feature. Engines are expected to match the next-gen 7-Series.

Pricing will be considerably higher than the Mercedes-Benz CLS-Class, but lower than the Aston Martin Rapide. The Gran Turismo's nearest competitor might end up being the Porsche Panamera.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere