Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmien jezyk w body na angielski, niemiecki, bedzie latwiej ;)

ten przedrostek PRE jest taki sam w angielskim kiedy pokazuje

PREHEATING czyli poranne podgrzewanie swiec zarowych, ale

nie daje gwarancji ze to to samo. pozdr

Opublikowano

wlasnie kiedy pojawia sie ten komunikat?

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
Nie wiem o co chodzi ale ten komunikat pojawia się zawsze gdy właczam zapłon (pozycja kluczyka 2) nawet jak silnik ma pełną temperature, i co dziwne nawet jak jest ciepły silnik to grzeje mi swiece więc mozliwe że to o to chodzi, ale miałem 4 takie silniki i żaden ciepły świec nie grzał, a jak moge zmienic ten język??trzeba podpinac wóz pod kompa?
.........
Opublikowano

jak masz wersje z duzym komputerem to w set up'ie jest opcja wyboru jezyka

pozdrawiam,

darek

a jesli nie to podjechac do aso bmw mysle ze spokojnie pomoga w serwisie nieodplatnie :)

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
To chyba ta zmiana jezyka w duzym kompie to po 2000r. Ja mam 98 i dochodzilem wszystkimi mozliwymi sposobami i nic nie pomoglo. Pojechalem na kompa i gosc zmienil mi na angielski za 50zl. :clap:

Freude am fahren

http://img481.imageshack.us/img481/483/img0050ek9.jpg