Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie trochę powagi!!!!

Nie ma to jak zaśmiecać forum głupotami!!!!!

Wkurza mnie coś takiego, jak ktoś nie potrafi pomóc niech lepiej nic nie pisze.

Nie tyczy się to tylko tego tematu.

Wiele razy zadawałem pytania na forum i czakałem na jakąs radę :(

A odpowiedzi na temat kupe i nie dość że nie na temat, głupoty jakieś to jeszcze nie uzyskałem pomocy!!!

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Panowie trochę powagi!!!!

Nie ma to jak zaśmiecać forum głupotami!!!!!

Wkurza mnie coś takiego, jak ktoś nie potrafi pomóc niech lepiej nic nie pisze.

Nie tyczy się to tylko tego tematu.

Wiele razy zadawałem pytania na forum i czakałem na jakąs radę :(

A odpowiedzi na temat kupe i nie dość że nie na temat, głupoty jakieś to jeszcze nie uzyskałem pomocy!!!

Nie rozumiem czegoś - ilekroć zadawałem _sprecyzowane_ pytanie na nurtujący mnie temat, tylekroć otrzymywałem kilka sensownych odpowiedzi, dzięki którym pozbywałem się problemu.

Jasnym jest, że na pytanie "czy opłaca się zamienic moje 520 na 535 z allegro?" nie można udzielić sensownej odpowiedzi. Poza tym ludzie pytają o rzeczy, które SETKI razy były wałkowane na forum i wystarczy :search: żeby otrzymać odpowiedź. Nowi, mimo sygnaturki pod nickiem maja to albo w okrężnicy, albo im się po prostu nie chce szukać. Ja zanim otwarłem buzię na forum przeczytałem jego większą część, a teraz przed zadaniem pytania na jakis temat, pierwsze szukam w archiwum. Wydaje mi się, że te zasady są jasne i nie ma sensu wałkować tematu dłużej - proponuję EOT.

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
W e34 latarkę? W sumie jest tam takie samo gniazdo z dwoma bolcami jak wszędzie, ale miałem już dwie e-34 i nigdy tam nic nie było. W sumie, że może za każdym razem ktoś ją wcześniej z tamtąd wysiedlil. Teraz mam e32 i mam latarę. Wciskaną. Siedzi sobie zawsze na tych dwóch bolcach i jak potrzebuję to sobie ją biorę - fajna sprawa :)

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
Opublikowano
W e34 latarkę? W sumie jest tam takie samo gniazdo z dwoma bolcami jak wszędzie, ale miałem już dwie e-34 i nigdy tam nic nie było. W sumie, że może za każdym razem ktoś ją wcześniej z tamtąd wysiedlil.

Tak tam powinna byc latarka. Napewno ktoś ją z tamtąd wysiedlił :)