Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Jestem w szoku...sami zobaczcie i prosze o wypowiedzi na ten temat..a dokładniej..spójrzcie na Cenę..może temat trochę nie pasuje do tego działu ale musiałem to zrobić..

http://moto.allegro.pl/item291192880_bmw_m3_e30.html

i powiedzcie..czy to nie za duzo przypadkiem??ktoś zna ceny M (e30) ??

jakby co to proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce

Opublikowano

Cena taka normalna, można kupić taniej, i można drożej. Jak na M3 przebieg duży. Trzeba zobaczyc stan. Ale jak na polskie realia - przegięcie. Chyba nie ma takiego kolekcjonera który wyda 75.000...

z uszkodzonym silnikiem - lepsza oferta, według mnie.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano (edytowane)

:shock: chyba musze isc do okulisty............czemu ta cena taka "wyrosnieta" on ma pozlacana kierownice czy kola?!

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....ale wnioskuje ze zdjec , ze to bylo w poczatkowej fazie aklimatyzacji w PL

Edytowane przez czestek1
Opublikowano
:shock: chyba musze isc do okulisty............czemu ta cena taka "wyrosnieta" on ma pozlacana kierownice czy kola?!

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....

To jest M3 E30 - taki rarytasik. Wiesz ? :roll:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....

To jest M3 E30 - taki rarytasik. Wiesz ? :roll:

za te pieniadze to ja chcialbym miec takiego cukierka jak Ty masz, a skoro to taki rarytas, to chyba jakies aukcje dla KOLEKCJONEROW , czyz nie?!

Opublikowano
Rarytasik rarytasikiem ale bez przesady :shock: Trzeba być naprawdę okrutnie bogatym żeby za e30 dać 75tyś. nawet jeśli to jest prawdziwe M!
:)
Opublikowano
pojemnosc silnika troszke za mała zeby dac 75 tys

albo jedno zero za duzo facet machna z wrazenia

Przeczytałeś to co napisałeś ???

Mod, pls zamknij ten temat bo mamy samych 'znafcóf' ......

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Ja myśle, że poprostu dopisał o jedno zero na końcu za dużo. Chyba, że ta farba co pomalował maskę jest jakaś exklusiv :norty:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
pojemnosc silnika troszke za mała zeby dac 75 tys

albo jedno zero za duzo facet machna z wrazenia

Ja myśle, że poprostu dopisał o jedno zero na końcu za dużo. Chyba, że ta farba co pomalował maskę jest jakaś exklusiv

Się dobraliście obydwaj..

Dziękuje za te mądrzejsze wypowiedzi a reszta bez komentarzy..

Opublikowano

Niestety ale w chwili obecnej ceny przyzwoicie utrzymanych E30 M3 ida juz tylko w gore. Przegladnalem kilkanascie ofert sprzedazy na amerykanskim rynku i wszystkie oscyluja w okolicy 50-60tys zlotych. Za 10 lat cena byc moze bedzie dwa razy wieksza.

BTW. Panowie prosze o troche wiecej kultury podczas dyskusji bo w przeciwnym razie bede zmuszony zamknac temat.

Opublikowano
Ludzie kochani , proponowałbym najpierw ogarnąć temat a potem głos zabierać, a jak słysze że w tej cenie można kupić idealne M3 E36 a może prawie M3 E46 to mnie słabi :duh: . Tego modelu nie porównuje sie z żadnym samochodem produkowanym w latach późniejszych. Noi co z tego ze E36, E46 są szybsze, nowocześniejsze itp. Są pewne modele samochodów , które z wiekiem już tylko zyskują na wartości. Dla prawdziwego fana marki i nie będzie to tylko kolejny okaz w kolekcji ale dobra lokata kapitału :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

no to nawet...

to z końca produkcji 98 r. za 75 tys kupuje sie M3 i myśle że zostaje na naprawę i trochę paliwa :norty: :norty: albo i trochewiecej..

ale wracając do tematu..

nwet jeden kolega forumowicz napisał że na zawodach razem startowali..

więc dostało auto napewno..

Opublikowano
wreszcie jakiś znawca..

a co powiesz o wypowiedzi kolegi Kujona na temat że za 75 tys nie kupi się m3 e36 w stanie ...no nie będe przesadzałale co najmniej bardzo dobrym??

Na polskim rynku po 40 tys. chodzą taki uważane za stan bdb.

Bono naucz sie czytać ze zrozumieniem plis :modlitwa:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif