Skocz do zawartości

Kolejne "M" na allegro...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Jestem w szoku...sami zobaczcie i prosze o wypowiedzi na ten temat..a dokładniej..spójrzcie na Cenę..może temat trochę nie pasuje do tego działu ale musiałem to zrobić..

http://moto.allegro.pl/item291192880_bmw_m3_e30.html

i powiedzcie..czy to nie za duzo przypadkiem??ktoś zna ceny M (e30) ??

jakby co to proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce

Opublikowano

Cena taka normalna, można kupić taniej, i można drożej. Jak na M3 przebieg duży. Trzeba zobaczyc stan. Ale jak na polskie realia - przegięcie. Chyba nie ma takiego kolekcjonera który wyda 75.000...

z uszkodzonym silnikiem - lepsza oferta, według mnie.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

:shock: chyba musze isc do okulisty............czemu ta cena taka "wyrosnieta" on ma pozlacana kierownice czy kola?!

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....ale wnioskuje ze zdjec , ze to bylo w poczatkowej fazie aklimatyzacji w PL

Edytowane przez czestek1

Opublikowano
:shock: chyba musze isc do okulisty............czemu ta cena taka "wyrosnieta" on ma pozlacana kierownice czy kola?!

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....

To jest M3 E30 - taki rarytasik. Wiesz ? :roll:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
  • Autor

no co do ceny to jestem zszokowany..za tą kasę to kupisz e36 M3 w stanie idealniejszym od idealnego. :twisted2: :twisted2:

dlatego tez zapytałem o tą aukcję bo ..niedowierzam...i chciałem mieć jako taki orient w e30 M...

Opublikowano
  • Autor

no..niby rarytas ale czy cena ciut nie przesadzona?? tek myslę że za takie e"M" to max te 60.000..

pamiętacie włoskie M3 z alegro?? za 28tys??jakoś tak...tez niby rarytas...rzadki model..

Opublikowano

i jeszcze ta reklama trunku dla mysliwych.....

To jest M3 E30 - taki rarytasik. Wiesz ? :roll:

za te pieniadze to ja chcialbym miec takiego cukierka jak Ty masz, a skoro to taki rarytas, to chyba jakies aukcje dla KOLEKCJONEROW , czyz nie?!

Opublikowano

Cena przesadzona i to grubo. I jeszcze ta wzbudzająca zaufanie co do stanu samochodu rejestracja "drift" :)

Warto teraz przeglądać aukcje co kilka tygodni i obserwować proces dojrzewania sprzedawcy do realiów, które będzie się objawiać stopniowym obniżaniem ceny ;)

Opublikowano
Znam to auto z "widzenia" bo próbowało kiedyś na jakiś zawodach driftować ale kierownikowi nie wychodziło za bardzo.Nie wiem czy to wina auta czy kierowcy ale po zmianie na M5 szło mu lepiej ;)
Opublikowano
No niestety, M3 E30 tanie nie jest, a co ciekawe Alpiny B6 potrafią być droższe.... :norty:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Rarytasik rarytasikiem ale bez przesady :shock: Trzeba być naprawdę okrutnie bogatym żeby za e30 dać 75tyś. nawet jeśli to jest prawdziwe M!
:)
Opublikowano

pojemnosc silnika troszke za mała zeby dac 75 tys

albo jedno zero za duzo facet machna z wrazenia

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

Przeczytałeś to co napisałeś ???

Mod, pls zamknij ten temat bo mamy samych 'znafcóf' ......

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Ja myśle, że poprostu dopisał o jedno zero na końcu za dużo. Chyba, że ta farba co pomalował maskę jest jakaś exklusiv :norty:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Dokładnie, Panie Moderatorze zamknijmy ten temat bo kolega się tu zaczyna denerwowac :cool2:
:)
Opublikowano
  • Autor

Ja myśle, że poprostu dopisał o jedno zero na końcu za dużo. Chyba, że ta farba co pomalował maskę jest jakaś exklusiv

Się dobraliście obydwaj..

Dziękuje za te mądrzejsze wypowiedzi a reszta bez komentarzy..

Opublikowano

Niestety ale w chwili obecnej ceny przyzwoicie utrzymanych E30 M3 ida juz tylko w gore. Przegladnalem kilkanascie ofert sprzedazy na amerykanskim rynku i wszystkie oscyluja w okolicy 50-60tys zlotych. Za 10 lat cena byc moze bedzie dwa razy wieksza.

BTW. Panowie prosze o troche wiecej kultury podczas dyskusji bo w przeciwnym razie bede zmuszony zamknac temat.

Opublikowano
Ludzie kochani , proponowałbym najpierw ogarnąć temat a potem głos zabierać, a jak słysze że w tej cenie można kupić idealne M3 E36 a może prawie M3 E46 to mnie słabi :duh: . Tego modelu nie porównuje sie z żadnym samochodem produkowanym w latach późniejszych. Noi co z tego ze E36, E46 są szybsze, nowocześniejsze itp. Są pewne modele samochodów , które z wiekiem już tylko zyskują na wartości. Dla prawdziwego fana marki i nie będzie to tylko kolejny okaz w kolekcji ale dobra lokata kapitału :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
  • Autor

chcesz powiedzieć przez to że za 75tys nie kupisz naprawdę dobrego m3 e36???

z e30 jest taka historia tylko że to juzdosyć stary samochodzik ale i on w dół nie idzie tylko już w górę ale e36 m3 za 75 tys.......hmmm :worried:

Opublikowano
Witam. Na mobile.de chodzą nawet po 30000 euro co daje ponad 100000tys złotych. M3 E30 to bardzo rzadki model wyszło 5000szt. Do dziś pewnie przeżyło 1000. Też chciałbym mieć to cudo w swojej skromnej kolekcji ///M

///M3T: 545KM 671Nm

Moje zabawki ;)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=26716

Opublikowano
  • Autor

wreszcie jakiś znawca..

a co powiesz o wypowiedzi kolegi Kujona na temat że za 75 tys nie kupi się m3 e36 w stanie ...no nie będe przesadzałale co najmniej bardzo dobrym??

Na polskim rynku po 40 tys. chodzą taki uważane za stan bdb.

Opublikowano
Do ceny obowiazkowo doliczyc trzeba kase na naprawy, bo to auto skatowane. Nie wierze w to, ze gosc nie jezdzil ostro bokami, skoro ma na rejestracji DRIFT.
Opublikowano
"bono20002" za moją dałem 28tys i 15 włożyłem w naprawy. Jakosć nie zależy od ceny. Widziałem jedną za ponad 45tys. i vanosy były już chyba tylko do wymiany

///M3T: 545KM 671Nm

Moje zabawki ;)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=26716

Opublikowano
  • Autor

no to nawet...

to z końca produkcji 98 r. za 75 tys kupuje sie M3 i myśle że zostaje na naprawę i trochę paliwa :norty: :norty: albo i trochewiecej..

ale wracając do tematu..

nwet jeden kolega forumowicz napisał że na zawodach razem startowali..

więc dostało auto napewno..

Opublikowano
wreszcie jakiś znawca..

a co powiesz o wypowiedzi kolegi Kujona na temat że za 75 tys nie kupi się m3 e36 w stanie ...no nie będe przesadzałale co najmniej bardzo dobrym??

Na polskim rynku po 40 tys. chodzą taki uważane za stan bdb.

Bono naucz sie czytać ze zrozumieniem plis :modlitwa:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif