Skocz do zawartości

Autoryzowana przerobka na xenony (poziomowanie etc.)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecza mnie te xenony niemilosiernie... :duh:

Mam zwykle lampy, zapragnalem xenony, wiec kupilem zestaw HID. Jednak na allegro sa Bi-Xenony do compacta. Tu problem powstaje z bledami czujnikow, trybem awaryjnym etc/itd...

Mozna te bledy obejsc jakims ukladem za 200zl i koszt montazu ze sprawdzeniem etc. zamyka sie w kwocie 1500zl.

Jednak ja chce docelowo miec tez ringi xenonowe i tu sprawa sie komplikuje ze wzgledu na brak zdecydowania (zwykle czy xenonowe lampy)...

Wyslalem wlasnie zapytania mailowe do Autoryzowanych przedstawicieli BMW aby mi wycenili:

- montaz lamp bi-xenon

- montaz instalacji spryskiwaczy

- montaz czujnikow samopoziomowania

Czekam na odpowiedz, zobaczymy jaki maja rozrzut cenowy.

W tym watku dam Wam znac jak to sie w Wawie plasuje :)

Osobiscie jestem psychicznie przystosowany na okolo 3.000pln :) :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

papik: idea godna :cool2: Pamiętaj tylko o dwóch sprawach, nikt ci nigdy nie zapłaci tej zmiany przy sprzedaży nawet jak bedziesz miał papier z serwisu, jak zrobisz to po za serwisem i wstawisz same lampy bez poziomowania i spryskiwaczy bedzie 'podjerzenie' o dzwona i modyfikacje.

Pozdro.

Opublikowano
papik: idea godna :cool2: Pamiętaj tylko o dwóch sprawach, nikt ci nigdy nie zapłaci tej zmiany przy sprzedaży nawet jak bedziesz miał papier z serwisu, jak zrobisz to po za serwisem i wstawisz same lampy bez poziomowania i spryskiwaczy bedzie 'podjerzenie' o dzwona i modyfikacje.

Pozdro.

Dzwona i modyfikacje zawsz emoga sprawdzic czujnikiem :) Autko nie bylo bite a zmiane na xenony moge udokumentowac rachunkiem, zdjeciami etc,...

Poza tym nie planuje go sprzedawac przez najblizsze kilka lat :)