Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jak by takie drzwi wygladaly przy sedanie e36??przednie drzwi sie otwieraja normalnie zas tylnie odwrotnie niz oryginalnie chyba wiecie o co chodzi,macie jakies fotki aut tak przerobionych jestem ciekaw jak by to wygladalo a wy???dla mnie pomysl INNY

pozd

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

cool_wicia czym się kierowałes gdy myslałes zeby wsadzic takie drzwi do E-36 ???

Przeciesz to zniszczy tylko auto i nic wiecej Ci nie da

Błagam nie zakładaj czegos takiego

Opublikowano
wicia ma jakies problemy z drzwiami, ostatnio chciał wstawiać drzwi a'la lambo :worried:
Opublikowano

Starsze Syreny miały taki patent wiec kup i przetestuj :norty:

Jak Ci sie spodoba to wg tego przerob i po sprawie :twisted2:

Opublikowano
jak by takie drzwi wygladaly przy sedanie e36??przednie drzwi sie otwieraja normalnie zas tylnie odwrotnie

Nie słyszałem o głupszym pomyśle :!: Bez obrazy.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Zeby nie bylo, moja opinia byla jak najbardziej na luzie, przy zalozeniu ze oceniamy ciekawostke a nie realny projekt :) Zlota zasada w upiekszaniu BMW, im mniej tym lepiej :cool2: A swiat zycze jak najbardziej wesolych i spokojnych, wszystkim ze smiglem na masce i tylnej klapie :)
Opublikowano

Panowie proszę o trochę kultury bo zamknę temat jak nie umiecie dyskutować na poziomie.

A co do tematów co sądzicie .... myślę ze ich już na forum wystarczy tym bardziej ze jak obserwuje to one są coraz bardziej kontrowersyjne, po za tym znakomita większość ludzi tutaj docenia oryginalność auta tak ze praktycznie każde innowacje skazane są tutaj na potępienie.

Opublikowano
Czy przesuwane nie byŁyby praktyczniejsze?

Lepsze były by obrotowe ale może być kłopot z miejscem.

A tak na poważnie to nie będzie to pasowało napewno. Już bym wolał drzwi otwierane do góry. Najlepiej jednak pozostać przy tradycji jaką jest marka BMW i nie robić Wiejskiego Tjuninku :)

Opublikowano
o ile pamietam to taki patent jest zabroniony przez prawo o ruchu drogowym. Więc jak przerobisz to zapomnij o przeglądzie