Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Mam zablokowany bagażnik znaczy kluczyk przekreca sie na lewo i prawo ale nie da sie otworzyc bagaznika. Mozna do niego dostac sie od srodka przez male okienko miedzy siedzeniami ale co mam zrobic? Na klapie od bagaznika w srodku jest pokretło ze strzałka do czego ono służy?
Opublikowano
Mnie też się tak czasami zdarza-przekręć kluczyk jakbyś otwierał -tylko że nie na wciśniętym bolcu-pozostaw kluczyk w tej pozycji(przekręcony w lewo) potem wciskaj ten bolec- będzie ciężko wchodził - możesz mieć nawet wrażenie że nie chce się wcisnąć - ale wejdzie- i bagażnik otwarty-a jeśli tak nie da rady - to przekręć jakbyś zamykał i spróbuj z centralki - jeśli się kręci to musi się dać otworzyć - tylko -wszystko z czuciem żebyś sobie nie ukręcił kluczyka.
masqo
Opublikowano
Tak wiec ten sposób nie zadziałał. Wszedłem przez otwór na narty zdjąłem plastik i otworzyłem bagażnik. Po analizie okazało sie że nie wyskakiwał przycisk do końca od bagażnika wystarczyło przekrecić lekko w lewo pociagnac do siebie potem do końca w lewo i wcisnac.. Przyda się komuś to pewnie szkoda że ja musiałem na około :cry2:
Opublikowano
Wszedłem przez otwór na narty

Gratuluję naprawy i mam pytanie. Jak Ty się przecisnąłeś tym otworem?? :jawdrop: :jawdrop: :mrgreen:

Opublikowano

W ubiegłym tygodniu był podobny problem u któregoś z forumowiczów-zatrzaśnięta tylna klapa. Wtedy napisałem, że przejście przez ten otwór jest Mission Impossible :mrgreen:

Darekedaros jesteś "wielki"! :wink: :D :cool2:

Opublikowano

Az taki chudy to nie jestem :) Położyłem się na kanapie bokiem wyciagnełem ręce do góry dzięki temu przecisnełem klatke :mrgreen: później jakoś poszło ale ledwo :mrgreen: waże 72 kilo przy 177 więc chyba nie jestem aż taki chudy

A tak poza tym wszystko da się zrobić tylko trzeba zastanowić się jak :wink:

Opublikowano
Wziąłem ze sobą telefon w razie problemów z wyjściem bym dzwonił po ślusarza :norty:

Heh - to i tak odważnie bo przed sylwestrem to raczej ciężko o kogoś z wolnym czasie. I tak gratulki!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
wystarczyło przekrecić lekko w lewo pociagnac do siebie potem do końca w lewo i wcisnac..

To Działa :mrgreen: