Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no spoko że jest w pdf własnie o to mi chodzi... tylko że nie jest to ksiazka... "Sam naprawiam BMW e34" tylko "Instrukcja obslugi e34"

a ja potrzebuje (myslę jak większosc) "Sam naprawiam...

P.S

A to co podałeś niestety tez instrukcja

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie wiem co to jest(pisalo sam naprawiam)bo nie sprawdzalem ale i instrukcja i sam naprawiam sa w pdfa'ch,proponuje google i poszukac,moze cos trafisz tylko trzeba sie w linkach pobawic i sie upewnic ze to to czego szukasz,bo ludzie rozne badziewie wstawiaja na fora,a le wiesz co?jak na zlosc jest wszystko do innych modeli a do e34 jest niewiele a jak sa to instrukcje obslugi a nie sam naprawiam

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

Opublikowano
no wąlsnie szukamod kilku dni i nie moge znalesć SAM NAPRAWIAM tylko same instrukcje... dlatego prosze kogoś z forum kto ma niech zeskanuje ksiazke i wrzuci nam wszystkim
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy ktoś widział sam naprawiam e87 lub wzwyż ?

E87 E90 E91 E92 E93

potrzebuję schemat podłączenia wzmacniacza hifi ,wszystkie przewody itd ...

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

serdecznie witam

Niestety u mnie nie mogę otworzyć instrukcji obslugi do X5 40 x drive z 2011 roku.

Może są też inne materia ly dotyczące prawid lowej obslugi ipodstawowych napraw

Jeśli istnieje taka możliwośc to proszę o przesłanie może w PDF lub innym pliku w którym będę mogł to przeczytć/

Z gory serdecznie dziękuję]

[email protected]

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, czy jest może książka z serii "Sam naprawiam" do E87? Chciałbym sam wykonywać podstawowe proste czynności serwisowe w swoim aucie. Mam tu na myśli wymianę oleju, filtrów czy też klocków hamulcowych. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i za książkę.

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Witam czy jest możliwość zamieszczenia zeskanowania instrukcji do modelu e38 po polsku silnik 3.0 d byłbym bardzo wgdzięczny pozdrawiam i z góry dziekuje
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widział, ktoś z was "Sam naprawiam.." do E9x po polsku...?

Ps. link do "Folder z Sam naprawiam" nie działa... Może ktoś podesłać/udostępnić do modelu E46 i/lub E91?

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Linki nie trybia.... moglby ktos wrzucic jakis dzialajacy link do sciagniecia "sam naprawiam" e46 ?
Programowanie/Obróbka CNC - Fanuc/Sinumerik/Heidenhain
Opublikowano
Oki mam ksiazke w pdfie wazy 33mb ... zassana z torentow..;)
Opublikowano
Nie moge go znalezc .. zaraz poszukam jakiegos serwera i wrzuce ta ksiazke...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wszystkie zniknęły bo pewnie WKŁ upomniało się o prawa autorskie.

Ja mam dużo na Chomiku,ale co z tego jak są do odczytu tylko i wyłącznie dla mnie.Nawet jak podam komuś link to i tak się mu nie pokaże.

Nie ma w sensie WKŁ jeszcze nie zrobił "Sam naprawiam" do nowszych wersji.Jest E12/28,E30,E36,E46 i E39 do nowszych nie wyprodukowano.

Próbowałem wysyłać na maila ale nie każda skrzynka wyśle i odbierze tak duże pliki nawet skompresowane.

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam szukam jakiegos sam naprawiam e60 530d z 2004 albo chociaz cos podobnego