Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , jakie żarówki wchodzą do ringów i jak je wymienić. ostatnio kupiłem postojówki , zabrałem się za wymiane ale te zwykłe nie pasują.

Na dodatek nie byłem wstanie wyjąć tych żarówek co są w orginale.

Denerwuje mnie ten żółty poblask.

Opublikowano

Czesc,

niestety zla wiadmosc to taka ze nie ma zamiennikow i musisz udac sie do aso bmw [koszt jednej zarowki to o ile dobrze pamietam ok 80 zl]

uwarzaj bo czasem sprzedaja uzywane a raczej regenerowane domowymi sposobami za 50 zl wiec chyba nie warto sobie glowy zawracac

a co do wyjecia to musisz przekrecic za obudowe i wyjac, latwe ale tez latwo mozan uszkodzic wiec trzeba ostroznie, z kazdej strony przekreca sie w inna strone [mialem na mysli lewa strone i prawa strone]

zarowka to 4 na obrazku - taka w ksztalcie litery L

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//bmwfans.info/original/images/90782_p.png [/url]

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
nowa żarówka do ringów 10 zl w intercarsie.bez problemu bez kombinowania pasuje idealnie.bylo juz o tym ze 3 razy.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
ta żarówka to H6W.kupisz w jakimś lepszym sklepie motoryzacyjnym lub w specjalistycznym oświetleniowym.Ja kupiłem OSRAM za 15zł sztuka.PZDR
Opublikowano
ma 10 ale są 20W i świecą bardziej biało

tylko czy nie grzeje sie za mocno?????/zeby sie tam cos nie potopiło :(

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272