Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam E34 525i 24V turing.

Zakupiłem zestaw HID, będe go montował dopiero po świętach.

Ale juz dziś nurtuje mnie pytanko, otóż żarówka H1 pobiera 55W, natomiast każda z przetwornic montowana w miejsce żarówki tylko 35W.

Czy komputerek informujący o przepaleniu żarówki nie będzie alarmował, gdy obwód świateł będzie miał obciążenie o 20W mniej??

126p>Polonez 1,5>Seicento 900>Polonez 1,4 103kM>Nissan 100NX 150kM>Peugeot 406>Peugeot 406>Opel Vectra 2,2DTI>BMW520i 24V>BMW 525i 24V Touring i VW POLO 1.0 sport GT :) '92>A-klasa 140KM>E61 530d
Opublikowano
Witam.

Mam E34 525i 24V turing.

Zakupiłem zestaw HID, będe go montował dopiero po świętach.

Ale juz dziś nurtuje mnie pytanko, otóż żarówka H1 pobiera 55W, natomiast każda z przetwornic montowana w miejsce żarówki tylko 35W.

Czy komputerek informujący o przepaleniu żarówki nie będzie alarmował, gdy obwód świateł będzie miał obciążenie o 20W mniej??

U jednych krzyczy u innych nie :wink: :mrgreen:

:search: było :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
a czy w bmw e34 mozna było sobie zamówić fabryczne ksenony? wystepują auta z fabrycznym kseonnem?

Jak mialem w latach 90 to mozna bylo ale to inna kasa i inna jakosc :)

Przynajmniej ASO potwierdzilo ze sa ale nie pamietam ceny dokladnej.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.