Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak masz zabrudzone siedzenia to najpierw pianką, a później tym mleczkiem

ps nie kupuj na allegro W SERWISIE JEST TANIEJ!!!!!! pianka kosztuje coś ok 25-30zł a mleczko chyba ok 90!!!!

ps śmiać mi się chce jak słysze o jakiś kremach nivea itp, jak kogoś nie stać na utrzymanie skóry to niech nie kupuje samochodu z taką tapicerka i tyle

smiej si eczlowieku albo nie smiej

probowalem w samochodzie wiele prepraratow lacznie z tymi drogimi etc.

slyszalem to od tapicera

wcroaj sprobowalem na zaglowku - posmarowalem poczekalem az zniknie i wypolerowalem

skora jest bardzo fajna

i pieniadze nic tu nie maja do tego

wydac pieniadze nei sztuka sztuka jest uzywac czegos dobrego

a wiec tak sprobowalem na zaglowku efekt super

540i '98 6-speed manual individual
Opublikowano
ja też próbowałem kilku preparatów, ale po wszystkich skóra świeciła się okropnie, a i wysmarowana była tylko po wierzchu, później byłem w ASO i stwierdziłem że spróbuje tego oryginalnego, i teraz wiem że nie kupie nic innego, skóra jest miękka, świetnie nawilżona, nie jest śliska a co najważniejsze nie błyszcze się za bardzo, więc po co kombinować z kremem??
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja też próbowałem kilku preparatów, ale po wszystkich skóra świeciła się okropnie, a i wysmarowana była tylko po wierzchu, później byłem w ASO i stwierdziłem że spróbuje tego oryginalnego, i teraz wiem że nie kupie nic innego, skóra jest miękka, świetnie nawilżona, nie jest śliska a co najważniejsze nie błyszcze się za bardzo, więc po co kombinować z kremem??

zgadzam sie z kolega tylko oryginalne z aso daje odpowiedni efekt - matowej miekkiej skory a nie wyswieconej jak psu j....

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269