Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dylemat, jezeli mam elektryczne sterowaie lusterek w moim compaktcie czy mam rowniez podgrzene wkladki? kupilem auto od goscia i sa zalozone nieorginalne wklady pewnie ktos mu zwinal. II powiem juz ze szalu dostaje boi o tej porze roku nic w nich niewidac. Moze sepil kase i zalozyl za 50zl te zwyklasy i kable schwal czy to mozliwe?

thx

Opublikowano
Zdejmij wklad to zobaczysz czy sa tam kable od podgrzewania czy nie. ja mam jakas dziwna wersje bo mam podgrzewane tylko jedno lusterko.
Opublikowano
Zdejmij wklad to zobaczysz czy sa tam kable od podgrzewania czy nie. ja mam jakas dziwna wersje bo mam podgrzewane tylko jedno lusterko.

hmm mam nadzieje ze nieczego ine polamie... jak go najlepiej sciagnac? jest jakies miejsce od ktorego najlepiek zaczac go chwytac czy to obojetne? Jedno lusterko podgrzewne? hmm dziwne a wychodzila wogole wersja z jedym podgrzewanym? moze auto mialo kolizje i zostalo urwane lusterko i ktos nie zrobil do konca?

dzieki za info

Opublikowano
To nie mata. Pare miesiecy temu ktos mi rabnal wklady i wtedy widzialem ze z lusterka pasazera wystawal kabel a od strony kierowcy nie bylo. Wyciagniecie wkladu jest raczej proste. Ustaw szklo lusterka jak najbardziej "do siebie", chodzi o to zebys mial jak najwieksza szpare od zewnetrznej strony a dalej to juz tylko wpychaj palce i wypychaj wklad z wyczuciem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W/g manuala to szkło demontuje się od dolnej krawędzi po odchyleniu go elektrycznie maxymalnie. Trudniej go zamontować spowrotem niż zdemontowac.

Pozdrowienia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
tez wlasnie mam podgrzewane tylko jedno lustro. po sciagnieciu odblasku bylo widac kable tylko z jednej strony,po rozkodowaniu vinu tez wychodzi ze jest podgrzewane lustro i zamek kierowcy, w rzeczywistosci mam jeszcze podgrzewane spryskiwacze ale nic o tym nie jest napisane. wersja na szwajcerie
Opublikowano

W vinie niektóre rzeczy są wypisane w liczbie poj.Ja mam oba lusterka+zamek podgrzewane,a w vinie widnieje tylko zapis:

"Lusterko zewn./zamek kier.podgrz." ,żeby nie było że ktoś sobie dodał drugie lusterko podgrzewane,w vinie mam..."reflektor przeciwmgłowy"(a jak wiadomo halogeny są 2) :twisted: .

(wersja Niemcy/Austria)

Pozdrawiam

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...