Skocz do zawartości

ktos zna ten samochod - do ludzi z bialegostoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie znam tej sztuki ale kupowanie TD jest trochę bez sensu. Teraz jest taka podaż, że lepiej poszukać TDS'a ale to tylko moje zdanie. Zawsze jeździłem benzynami...
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Nie znam tej sztuki ale kupowanie TD jest trochę bez sensu. Teraz jest taka podaż, że lepiej poszukać TDS'a ale to tylko moje zdanie. Zawsze jeździłem benzynami...

sadze ze przerobie td na tds bez klopotu hehe. przeciez to rozni sie chyba tylko tym ze td nie ma ic i softem. :reading2: no wlasnie czy do konca to prawda :?: trzeba zalozyc nowy temat.

ps.dzieki admin za poprawke. obiecuje ze to sie wiecej nie powtórzy.

e39 3.0D
Opublikowano
sadze ze przerobie td na tds bez klopotu hehe. przeciez to rozni sie chyba tylko tym ze td nie ma ic i softem. :reading2: no wlasnie czy do konca to prawda :?:

Nie tyle softem co innym kompem... takie mam informacje.

Warto dodać, że 115 TD a 143 KM TDS jest wyraźnie zauważalne w jeździe...

Pewnie zaraz napiszesz, że chłodzenie turbiny sobie dołożysz...? ale to nie jest takie proste :?

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano

chodzi o to ze mam do kupienia super E34 tylko ze TD i nie wiem co robic.

zastanawiam sie czy bede płakał ze za słaba czy bede jezdził. a jak bym sie juz zdecydował na przeróbke to "czy da rade"

pozdrawiam.

e39 3.0D