Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TVN TURBO - GARAŻ

od 16(premiera godz.10) do 22 stycznia w programie Garaż emitowany będzie test BMW E34...

ciekaw jestem, jak podsumują "piątke"... czy podobnie jak MOTOR E36 :? miejmy nadzieje, ze lepiej. W koncu to swietne auto, prawda?

Jutro premiera, zobaczymy

Pozdrawiam

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ustawiłem sobie już przypomienie w telefonie na 9.55 8)

mam nadzieje, że powiedzą coś o TDS' ach!! :D

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Może ktos by nagrał?

Ja niestety nie posiadam tego kanału :(

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
Gorszego chłamu jak ten test to jeszcze nie widziałem.Gosć który się wypowiadał na ten temat to nie ma żadnego pojęcia,szkoda było tracić czas na coś takiego :evil:
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano (edytowane)

Właśnie obejrzałem i... i jest dobrze ;) Moim zdaniem w pozytywnym swietle ukazali E34.

Troche sie chyba jednak pomylili, bo przeciez w tej budzie nie bylo tylko 1.8 2.0 i 2.5 :) a diesle, a 8cylindrowe ?

Czysto w komorze silnika, ale za to bałagan we wnętrzu :)

Lepiej potraktowali tutaj "piatkę" niż E36 w motorze :)

A jak Wasze opinie ?

Pozdrawiam

EDIT: fakt, nie byl zbyt kompetentny, no ale bynajmnije nie pojechal jak po kobyle :?

Edytowane przez Noon
Opublikowano

Co za kompetenty człowiek prezentował tą BMW...

Po pierwsze, e34 520 był produkowany od 1988 do 1995 a nie 1990 do 1996, poza tym słaba elektronika - niekoniecznie, wrażenie ciasnoty to ten facet miał nie we wnętrzu a w d...

Stał pod tym samochodem, gadał o zawieszeniu, a nawet nie wspomniał o wahaczach, które do wytrzymalszych nie należą, głównie ze względu na swój kształt.

Ogólnie to ładne autko prezentowali, ale nie mieli zbyt wielkiej wiedzy na temat tego auta.

a właśnie, o silnikach też zapomniałem, człowiek to chyba wymienił tylko te o których słyszał :)

Opublikowano

WŁASNIE OGLĄDNĄŁEM PROGRAM..

Jestem zniesmaczony....

koleś totalnie nic ciekawego nie powiedział, BYŁ JAKIŚ TAKI NIE ROZGARNIĘTY. Małem wrażenie, że w sumie to nic nie wie o tych samochodach, np nie wiedział jaki symbol ma to nadwozie. :D , powiedział że, w tym nadwoziu stosowano tylko 3 rodzaje silników hehehe. PORAŻKA

Opublikowano

Aha jeszcze zapomniałem dodać, że leżałem na ziemi ze śmiechu kiedy zobaczyłem te FANFARY pod maską.. hehehe

i podwójny zapach powieszony na nawiewie.... a poza tym miał idealnie pasujące do wystroju wnętrza czerwone skórki na mieszku i ręcznym.

Opublikowano
a widzieliście te dziwne urządzenia przy włączniku świateł? co to było? może służyło do odpalania nitro? :) Albo do tych fanfar :)
Opublikowano

... TAK O TDS'ach WYRAZILI SIE NAPRAWDĘ CIEPŁO...

Opublikowano
jak chcieli robić program o BMW to trzeba było nas poprosic o pomoc :lol: przynajmniej nie byłoby profanacji marki, i może telewidzowie dowiedzieli by sie ,że E34 to nie tylko 3 silniki i awaryjna elektronika

Pomogę kupić auto w Niemczech

+48508498199

+4916098654256

Opublikowano
heheh, może naskrobiemy im sprostowanie? Ciekawe czemu testując inne "urządzenia" w stylu jakiś Logan czy dełuuuuuuuuu, pozwalają się wypowiedzieć użytkownikom, np. test merca 190, albo jadą do specjalistów, a tutaj to w ukryciu chyba kręcili ten test...
Opublikowano
heheh, może naskrobiemy im sprostowanie? ...

a to nawet dobry pomysl jest :)

balagan we wnetrzu to mnie zdziwil... powinni posprzątac, jak filmują takie auto :) no ale plus, to jak juz mowilem, czysta komora silnika (mimo ze "przyozdobiona" itemkami z odpustu)...:)

Opublikowano
Aha jeszcze zapomniałem dodać, że leżałem na ziemi ze śmiechu kiedy zobaczyłem te FANFARY pod maską.. hehehe

i podwójny zapach powieszony na nawiewie.... a poza tym miał idealnie pasujące do wystroju wnętrza czerwone skórki na mieszku i ręcznym.

....... pasowały do trąbek :)

R19

Opublikowano

... TAK O TDS'ach WYRAZILI SIE NAPRAWDĘ CIEPŁO...

Wyszło na to, że TDS'a nie było w ofercie BMW, a już chciałem kupić dobry samochód :(

Uważam, że TVN Turbo to kicha, a Polacy nie potrafią testować samochodów!!!!!!! :evil:

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
O ile dobrze uslyszalem auto bylo z 90 roku? a pod maska siedzial vanos:) aaa "mechanik" to lipa na calej dlugosci,skad Oni ich biora???? :evil:

to pewnie był składak bo miał jeszcze stare "czarne" blachy

Pomogę kupić auto w Niemczech

+48508498199

+4916098654256

Opublikowano

no właśnie, ten pseudo mechanik mówił o tym, że te wozy sprowadza teraz młodzież, to czemu nie pokazali jakiejś świeżo sprowadzonej?

Mogliby pokazać moje młodzieżowe kombi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.