Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja właśnei o tym myśle więc pozwolisz że podepne sie do tematu mogę kupic komplet na 4 szyby + przekaźniki + przyciski, nie pocięta wiązka ogólnie wszystko co potrzeba wyciągnięte z jakiejś e34, koleś chce 600pln czy to przyzwoita cena. Oczywiście założył bym sobie sam

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano

Można kupić uniwersalne siłowniki do szyb za ok. 300-350 zł.Montaż jest bardzo prosty ( w sumie to ogranicza się tylko do włożenia siłownika w drzwi obok istniejących podniśników i podłączenie przewodów )Ja mam zainstalowany taki w e30 coupe i działa bez problemu. Ale zobaczymy jak zima przyjdzie :D i mrozy !!!

Dodam że tyle zapłaciłem za dwoje drzwi.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Można kupić uniwersalne siłowniki do szyb za ok. 300-350 zł.Montaż jest bardzo prosty ( w sumie to ogranicza się tylko do włożenia siłownika w drzwi obok istniejących podniśników i podłączenie przewodów )Ja mam zainstalowany taki w e30 coupe i działa bez problemu. Ale zobaczymy jak zima przyjdzie :D i mrozy !!!

Dodam że tyle zapłaciłem za dwoje drzwi.

Pozdrawiam.

Sam montowałeś, czy ujakiegoś specjalisty?

http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
Opublikowano
ja właśnei o tym myśle więc pozwolisz że podepne sie do tematu mogę kupic komplet na 4 szyby + przekaźniki + przyciski, nie pocięta wiązka ogólnie wszystko co potrzeba wyciągnięte z jakiejś e34, koleś chce 600pln czy to przyzwoita cena. Oczywiście założył bym sobie sam

to tanio, t

ja mam namiar na nowe zestawy (przełaczniki,wiązki,wszystko kpl.,zafoliowane)ale na 2 drzwi i taki komplet kosztuje ok 1000zł :(

Pomogę kupić auto w Niemczech

+48508498199

+4916098654256

Opublikowano

też chodziło mi po głowie ćjakiś rok temu żeby wsadzić el. szyby do 316. Pytałem w warsztacie zajmującym sie takim przeróbkami i usłyszałem 1000zł. Zrezygnowałem.

w 320 mam juz w wyposażeniu :D .

Temat ciekawy!!! Zima wreszice sie zbliża!

Żeby nikomu nie wpadło do głowy bawic sie na mrozie el. szybami!!!!!

Radze poczekac troche aż w środku sie troche ogrzeje!

Pewnie wiecie - ale uczulam!

Pozdr!

150 kucyków pod maską!