Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

miałem trochę czasu i pogrzebałem w samochodzie - nawigacja 3D w X5 jest faktem, działa idealnie i wygląda dużo lepiej od nowych systemów innych producentów GPS. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy - służę.

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano

Czesc Marcin,

bede Ci bardzo wdzieczny jak mi podpowiesz gdzie dostane plyte z nawigacja na polske. Ostatnio kupilem X5 z konca 2004 i jest w niej plyta na wiekszosc panstw europejskich z wyjatkiem Polski.

darek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
To perspektywa widziałem to na forum. Ściągłem z innego źródła podanego na forum, działa świetnie :)
Opublikowano

tak, dziala swietnie, Perpspektywa niestety wycina nazwy co mniejszych uliczek, ale dziala pieknie i stabilnie. A teraz czeka nas szukanie najnowszych map :)

M

To perspektywa widziałem to na forum. Ściągłem z innego źródła podanego na forum, działa świetnie :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak. Jest nowsza mapa, działa normalnie, wielkich zmian w mojej okolicy nie widzę - 1 ulica więcej.

Do wszystkich pytających na priva - testowe wersje sciągacie z sieci i wypalacie na zwykłym CD-R. Ja używam do tego Nero.

pozdrawiam,

Marcin

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy wie ktos może czy ta płyta bedzie działac w E 90

w E90 nawigacja jest inna, ale pasują do niej płyty z mapami Navteq.

Pomoc na priv.

pozdrawiam,

Marcin

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
to co zrobic zeby miec ta nawigacje w 3D??

Powinieneś najpierw poszukać zanim zapytasz... Najlepiej na stronie Nawigacji.

Potrzebujesz uaktualnić oprogramowanie do czytnika nawi. Najnowsze to v31.

...

• 1 rok później...
Opublikowano

wystarczy poszukać, jest na Forum parę instrukcji a samodzielne szukanie da Ci jeszcze innych informacji.

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano

Witam!

Mam BMW X5 E53 z navigacją i radiem starego typu która jest zablokowana jak moge ja rozkodowac???

Wszystko działało do momentu rozładowania akumulatora a teraz gdy go nałaowałem radio i navigacja jest zablokowana

Nie wiem co zrobic czekam na odpowiedz i z góry dziekuje