Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwiazku z czestymi pytaniami " czy warto "

Mowie ze warto bo ogladalem i naprawde samchodzik salon....

http://www.allegro.pl/item266418704_zadbane_bmw_e34_525i_192_km.html

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

ZacAnaheim, ale nie razi Cię stan tych rantów ? poza tym blenda – czyli ktoś lubił sobie poszaleć – tak bym pomyślał przed wydaniem 12tys

Pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Solaris - ja pisalem o stanie technicznym :) zawsze mozna to pozdejmowac - poprostu ten samochodzik widzialem na zywca :)...A te paski aluminiowe i inne dziadostwa...sa nie potrzebne ale wiadomo.....:)

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
aaa ranty - jezdzone przez babsko :)...wiec - zrozumiale czemu tak wygladaja...

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Ale przeanalizowałeś go tak dokładnie ZacAnaheim? Ja po prostu poza wszystkim zawsze staram się odczytać "mentalność" tego, kto dotąd użytkował autko - a blendę mają tacy, co lubią fruwać nad drogą (wiesz, że ona jest wtedy niezbędna :D:D czy jakoś tak.... bo już nie pamiętam dokładnie :D)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Ale przeanalizowałeś go tak dokładnie ZacAnaheim? Ja po prostu poza wszystkim zawsze staram się odczytać "mentalność" tego, kto dotąd użytkował autko - a blendę mają tacy, co lubią fruwać nad drogą (wiesz, że ona jest wtedy niezbędna :D:D czy jakoś tak.... bo już nie pamiętam dokładnie :D)

ja też lubie" fruwać " jak to ujełeś a w e-34 podoba mi się po prostu oryginał

a co do auta i jego ceny to dość sporo zawyżona brak klimy wnętrze nic szczególnego - a poza oceną moją to te zdjęcia tak wyszły jakby olejną ktoś malował (felgi też tak wyszły)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
....ja też lubie" fruwać " jak to ujełeś a w e-34 podoba mi się po prostu oryginał...

Tak, tylko w przypadku tych „blendowników” poza prawdobodobnym stylem jazdy, od razu można mieć większe podejrzenia, że im najbardziej zależy na tych doklejanych elementach niż na sprawach typu zawieszenie, olej, filtry. Itd.

Mimo, ze to może wyglądać na w miarę OK. to w tych przypadkach ja wyczuwam jakąś pułapkę (która wiadomo, może być w każdej ofercie –ale „blendowników” omijałbym od razu :D)

W dzisiejszych realiach cenowych, za 12500zł można bez wielkiego problemu skorzystać z oferty dużo lepszej.

Pozdrawiam.

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano (edytowane)
możliwe ja omijam auta które mają "ryflowane blachy" zamiast dywaników lub imitujące ryflowaną blache - albo auto białe w srodku czarne wnętrze i co i żółty rażący mieszek :mad2: Edytowane przez skidmarks
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Ja też :D Takie oferty mogą zaczekać na swoich amatorów drastycznych kontrastów kolorystyczno-stylistycznych - a takich koneserów nie brakuje (niestety)

Ta poddana pod dyskusję oferta jest daleka od takich skrajności, ale jednak – za tą cenę... mógłbym dokupić do kolekcji dobrze wyposażonego Touringa w świetnym stanie.

pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano

Ja zawsze podziwiam ty co potrafia zatrzymac licznik na 200000 km :cool2:

MOja dziewczyna spojrzala na zdjecia i powiedziala , ze wstydzilaby sie zrobic zdjecia z tak brudnym ( wyglada jak psia kupa -bez kitu) i oblana konsola , az trzy zacieki leca. Mysle ze na zywo by to wygladało gorzej :worried:

Opublikowano

ZacAnaheim, a blenda... :D ? :P

Tez widze, ze ktos lubi chrom (jak ja :D) bo listwy sa wzdluz...

Poza tym zdecydowanie za drogo, brak klimy, brak gazu.

Jak dla mnie to sprzeda za 8-9 moze ...

za tyle to moze pomarzyc, chyba ze znajdzie szalenca :lol:

Za wiecej niz 8-9 to mozna juz miec klime z lpg dodatkowo ktorej tu nie ma...

Moze i stan dobry... ale napewno nie za tyle, takie moje zdanie.

Pozdrawiam
Opublikowano
A ja słyszałem ze ZacAnaheim za zareklamowanie tego auta na forum dostanie 10% ze sprzedaży więc nie dziwmy się ze tak nam słodzi o nim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
A ja słyszałem ze ZacAnaheim za zareklamowanie tego auta na forum dostanie 10% ze sprzedaży więc nie dziwmy się ze tak nam słodzi o nim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

przez mysl przelecialo mi cos podobnego.......ale czyzby...? :8)

Opublikowano
No Misie nie przesadzajcie :D.....Wam dogodzić......Slyszalem ze Misia sie na sztuczny miodzik nie nabierze?! :P...znam wlasciciela....10% mi nie potrzebne....I tak nie wiem co robic z wyplata...( :mrgreen: :mrgreen: ) :liar: ....... Samochod mialem okazje obejrzec dokladnie :) NIE JAKO KLIENT....- wiec mam troche inne wyobrazenie na ten temat....A szczerze to cena jest za wysoka.....ale samochod godny uwagi pomimo blend , srend itd...

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
ladny egzemplarz, felgi zawsze mozna poddac renowacji :lol: , to ze niezagazowany to raczej plus, szkoda ze nie ma skorki w srodku... , cena rzeczywiscie wygorowana jak na takie wyposazenie
Opublikowano

Ja niedawno kupiłem cudownego Touringa z 1996 z dwulitrowym motorem, w absolutnie pełnej opcji (m.in. śliczna szara skóra) i nowym sekwencyjnym gazem za 14 000 zł. Dlatego biorąc pod uwagę cenę tego sedana, jest IMO nieco wygórowana.

Tak przy okazji może ktoś zna samochód który kupiłem?

http://moto.allegro.pl/item261988870_bmw_5_e34_touring_520i_idealne_dla_rodziny.html

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
Ja niedawno kupiłem cudownego Touringa z 1996 z dwulitrowym motorem, w absolutnie pełnej opcji (m.in. śliczna szara skóra)

Musisz wiedzieć kolego ze w BMW nie ma takiego czegoś jak pełna opcja, zdarza sie ze jedna opcja wyklucza drugą !

Opublikowano
Dobra...Full z możliwych nie wykluczających się opcji + dodatki. Każdy wie o co chodzi ;) .
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Ja 12k dałem za E34 z 1995 roku, dużo lepiej wyposażone, w dość rzadkim kolorze i prześwietlone w każdą stronę przed kupnem. Za tego tyle bym nie dał, ale wśród sprzedających to normalna strategia negocjacyjna dalekiego zarzucania wędki :P