Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2004 i kierunki żółte, bez xenonów, przodek dziwnie spasowany :nienie:

jak nie ma xenonow? przeciez to sa xenony od dlugich swiatel sa zwykle na zarowke H ale krotkie to sa xenony.

🙃🙃

Opublikowano
xenony powinny mieć spryskiwacze reflektorów bez tego nie występują bo by ci kiepsko świeciły jak się zabrudzą to mocno rozpraszają światło, nawet kumaty diagnosta nie puści xenona bez spryskiwacza, a do tego ten ma regulację świateł w przełączniku wersja xennon ma samoregulujące się lampy :) ale nawet bez tego fajnie wygląda :mrgreen:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
koledzy dziekuje za opinie http://www.allegro.pl/item260553462_bmw_330d_204km_coupe_duza_navi_16_9_dvd_xenony.html

rowniez wydaje sie ciekawa, i mam znacznie blizej zeby ją zobaczyć

szerokosci i przyczepnosci :cool2:

W mordę taką furą 96 tyś zrobiłbym w pierwsze 2 lata :)

Fajne Texty :)

"ROK PROD. 11/2003 MODEL 2004

WERSJA SPORT

BARDZO OSZCZĘDNY -204 KM fakt to ta oszczędna wersja :)

ORYGINALNY PRZEBIEG 96 tys. - jak na sprowadzonego diesla przystało. Dlaczego ja jak szukałem w Niemczech nie znalazłem Diesla z przebiegiem poniżej 100tyś?

WYGLĄDA JAK NOWE - hehe z zewnatrz, a jezdzi się jak??

ŚWIEŻO SPROWADZONE - jak świeże ryby :norty: "

Ps. Sorki ale jakoś wzieło mnie na krytykę :) Na kierownicy "M" a lampach tylnich diody - to lifting taka opcje obejmował??

Za taką kase w Rajchu fury czekaja aż miło patrzeć :)

Opublikowano
no i nie wypada mi się nie zgodzić z krytycznym podejściem kolegi. Ja też na niemcu szukałem i raczej diesl ze 100 to jakaś igła w stogu siana a a tak przy okazji to ja też jak kupowałem auto to oglądałem takiego diesla ze 100 tylko jak kumpel sprawdził mi go w aso to się okazało że 210 tyś to on miał ale ponad rok temu jak był serwisowany w Stuttgarcie :duh: więc radzę ci zanim pojedziesz poprosić kolesia o Vin i udać się do ASO i dostaniesz wydruk kiedy jaka śrubka i w jakim mieście była odkręcana :D no a poza tym dostaniesz listę wyposażenia z jakim wyjechało autko z fabryki warto wiedzieć czy M pakiet to nie kiera którą ktoś wstawił bo strzelił air a taka się trafiła . Z natury jestem podejrzliwy ;)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI