Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Was.

Oto link do ładnej buni za niecałe 6 tys Euro, sądzę że zdjęcia się otworzą.

[/url]http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320171956261&ssPageName=ADhttp://

Czy warto po nią jechać tysiąc kilometrów? Co sądzicie tak z opisu?

.

Zle wpisales nie otwiera strony..

Opublikowano

Tak jest, wylicytowałem. Myslę że spoko, jesli nie odpowiada opisowi choć w 1 rzeczy to nie musze płacic. Fakt że nie ma wpisu od ponad 1,5 roku i przez 45 tys km nie jest tragedią choc by sie przydał.

Pytanie czy jechać, czy odpuścić, bo drugi licytant na liście dawał niewiele mniej ode mnie i sprzedawca raczej nie zrobi tragedii jak sprzeda tamtemu, zawsze sie mozna dogadać (tak sadzę). Ja jestem za wyjazdem.

Opublikowano

Ciekawe co będzie, jak przyjedziesz do właściciela, a on powie, że za taką niską cenę nie sprzeda :wink:

Oczywiście nie życzę Ci takiej sytuacji.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Spakowany to już jestem. Cóż, jak wrócę za 2 dni to sie pochwalę co wyszło. Nikt z Was auta nie obrugał, to mnie pociesza, a co siedzi w środku to i tak na odległość nie sprawdzę.
Opublikowano

No i kupiłem. Jechałem ze znajomego znajomym handlarzem, he, mam pogląd na to co sie sprowadza do kraju :doh:

Trochę sie gryzłem na miejscu bo wyszło że parę złotych trzeba będzie włożyć ale ostatecznie to że nie bity i niski kurs Euro przeważyło i mam. Zresztą Euro wiozłem z soba a jakbym kupił na granicy to jeszcze bym zaoszczędził 350 zł! Teraz juz wiem że najtaniej jest w Świecku na przejściu. Sonduję rynek po ile "chodzą" takie Touringi żeby wiedzieć czy doinwestowywać auto mocno czy delikatnie (wiadomo że przy późniejszej sprzedaży trochę trzeba stracić ale nie chciałoby się za wiele). Pozdrowienia dla będących "na kupnie"!