Skocz do zawartości

lampy z alegro....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,wie ktoś coś na temat tych lamp?czaje sie na nie i niewiem czy warto...

jakich lamp??przód,tył??troche bardziej konktetnie...moze daj linka ze do strony allegro

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
misio_987 co ty gadasz. Na foto się to nie prezentuje. Natomiast w realu naprawde dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony a w nocy to juz poprostu bajka jak sie te diody zaswiecą. Mi się bardzo podobają i takie tez załozyłem do czarnego lakieru, felg 18 i białych kierunków z przodu. Na pewno tego nie zdejme chociaz nie wiem jak złe były by tu opinie. Jestem zadowolony z zakupu.
Opublikowano

nieee no ja nie krytykuje

po prostu siódemka to autko z charakterkiem i myślę że najładniej wygląda w oryginale :wink:

wydaje mi się ze ten model BMW nie nadaje się do tuningu to mu nie pasuje

nio ale gusta są różne

Opublikowano
misio_987 co ty gadasz. Na foto się to nie prezentuje. Natomiast w realu naprawde dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony a w nocy to juz poprostu bajka jak sie te diody zaswiecą. Mi się bardzo podobają i takie tez załozyłem do czarnego lakieru, felg 18 i białych kierunków z przodu. Na pewno tego nie zdejme chociaz nie wiem jak złe były by tu opinie. Jestem zadowolony z zakupu.

A co założyłeś z przodu? Pytam, bo te czarne z ringami zniknęły z aukcji.

peace & love
Opublikowano
nieee no ja nie krytykuje

po prostu siódemka to autko z charakterkiem i myślę że najładniej wygląda w oryginale :wink:

wydaje mi się ze ten model BMW nie nadaje się do tuningu to mu nie pasuje

nio ale gusta są różne

dokładnie-ja też pozostałbym przy oryginale :wink:

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano

Hmmm, trochę za nowoczesne te lampy moim zdaniem... (jedne i drugie) widziałem kiedyś e34 na clearach, nijak się to kupy nie trzymało. Wolałbym pomalować kieruny. Ale w końcu jeden lubi śledzie....

Z reguły podróby są dość kulawo wykonane i nie siadają jak należy.

Opublikowano

te drugie juz predzej - ale ktos z forum je kupil i pisal ze sa marnie wykonane - nie mogl ich do samochodu dopasowac ( odstawaly , jakies szpary byly ) - wiec ja bym tego nie kupil - juz nie mowiac o tym ze zadne mi sie nie podobaja...

jedyne co wchodzi w gre i pasuje de32 wedlug mnie to czerwone kierunki - ale wiadomo ze takich nie ma w orginale i zostaje tylko wersja SPRAY MOTIP :wink:

Opublikowano
zrobie małą wieś i pomaluje hah,psy niedoje*** sie do pomalowanych kierunków?

po 1.-trochę wiecej kultury

po 2.-tak, "doczepią" się

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano

zalezy do kogo...

jedni maja takie szczescie ze ich zatrzymuja raz na tydzien inni ( tak jak np ja jezdza 5 lat i ani razu mnie nie zatrzymali w beemce - moze za szybko jeżdże :wink: ) , albo myślą - co sie będziemy z dresem użerać ..

ogolnie - jeżeli zrobisz to z głową - przypylisz je lekko , zeby byly delikatnie czerwone , ale zeby swieciły na kolor zbilozny do pomaranczowego , to moze nie bedzie żle...

Opublikowano
mi w e32 podobaly sie kierunki pomalowane pod kolor nadwozia fajnie to wygladało ale chyba został bym przy orginale
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))