Skocz do zawartości

DODATKI E36 Telefon.Pojemnik na kubki itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak by kto szukal to man do sprzedania worek na narty orginal nie uzywany
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ma ktoś może roletę tylnej szyby połaczoną z półką w której jest 3 stop?

Bo wczoraj tak z bezczynności przyszło mi do glowy, że się to wyklucza.

Patrzyłem na allegro to wszystkie półki z roletami są bez stopu.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Nie mam ale mam rolete i przez nią lusterko wsteczne mogę wykrecic bo i tak nic nie widac
Zielona Bestia E36 sedan: M43b16 1.6 102KM & Corsa 1.4 na podtlenku LPG
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie mam ale mam rolete i przez nią lusterko wsteczne mogę wykrecic bo i tak nic nie widac

I o to chodzi.Z tego lusterka nie mam zwyczaju korzystać od kilkunastu lat.

Bo półka z roletą i stopem to rzadkość dlatego ciężko dostać

A widzisz. Myślałem że może te wygarbienie półki koliduje z roletą, albo lampka stopu coś przeszkadza.

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bo półka z roletą i stopem to rzadkość dlatego ciężko dostać

Fakt.Jeszcze nie spotkałem się z taką na sprzedaż.

Mój jest wyposażony w roletę i trzecie światło stopu.

Taką?

P%25C3%25B3%25C5%2582ka%2520i%2520roleta.%2520%252819%2529.JPG

:wink: :cool2:

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

może ktoś podrzucić zdjęcie zestawu głośnomówiącego w E36? najchętniej w kompakcie

interesuje mnie w którym miejscu był umieszczony mikrofon

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Gdzie mogę dostać dwie zaślepki na głośniki na półkę tylna i dwie małe zaślepki na boczne głośniczki? Ew z czego je zrobić?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdzie mogę dostać dwie zaślepki na głośniki na półkę tylna

Na forum w dziale giełda. Całe półki są w śmiesznych cenach też na allegro. A same maskownice to bym musiał poszukać bo gdzieś się mi walały po garażu.

i dwie małe zaślepki na boczne głośniczki? Ew z czego je zrobić?

Które głośniczki masz na myśli?

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Dzięki zobaczę tam.

A te małe głośniczki to mam na myśli te na przeciw lusterek.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie czy zna ktoś jakiś dobry zakład gdzie mógłbym wysłać kierownice do regeneracji ?? kierownica ma wstawki drewniane i jeszcze jedno pytanie czy taka poduszka multi podejdzie mi do tej kierownicy niżej podsyłam zdjęcie kierownicy i poduszki którą bym chciał założyć

http://tufotki.pl/xwpd0

Opublikowano

drewno masz do naprawy czy tylko skórę ? skórę zrobi każdy tapicer

poducha ze sterowaniem podchodzi na 90%, miałem obie w rękach i wydaje się że spasuje ale nigdy nie zrobiłem próby :(

oczywiście musisz przełożyć taśmę kierownicy i dociągnąć kable jeśli chcesz zeby przyciski działały

*nie każde radio z e36 obsługuje sterowanie z kierownicy

*nie wiem które tempomaty działają z kierownicą, napewno te z nowyszych wersji jak E38

Opublikowano

No to zaryzykuje i wezmę to zobaczymy może tempomat też uda się podłączyć że będzie działać a radio BECKER TRAFFIC z tego co się dowiadywałem ma wejście pod multi

i chciałbym całą kierownice zregenerować drewno+skóra ale nie mam pojęcia gdzie to oddać

Opublikowano

jeszcze jedna uwaga

ta kierownica w e38/e39 zmienia jasność podświetlenia razem z zegarami, dostaje informacje o jasności po ibus

w e36 podświetlenie jest sterowane analogowo i bez dodatkowych kombinacji, kierownica świeciły stałą jasnością

Opublikowano
A wiesz może jak to wszystko podłączyć tempomat radio no i żeby świeciło ?? No i czy zna ktoś jakąś firmę gdzie bym mógł ta kierownice zregenerować drewno + skóra??
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Jakieś propozycje co wrzucić w miejsce OBC w Coupe? Wywaliłem komputerek bo i tak użytku z niego nie mam żadnego i zastanawiam się co ciekawego da radę w jego miejsce wrzucić.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Mam pytanko odnośnie tylnego podłokietnika w wersji kombi. Posiadam obecnie zwykły, a chciałbym podmienić na taki z wysuwanymi uchwytami na kubki. Tylko z tego co zauważyłem ten z uchwytami jest dużo grubszy od tego zwykłego. Czy podejdzie to w miarę jakoś plug&play bez żadnego rzeźbienia czy trzeba rzeźbić coś w fotelach?
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam pytanko odnośnie tylnego podłokietnika w wersji kombi. Posiadam obecnie zwykły, a chciałbym podmienić na taki z wysuwanymi uchwytami na kubki. Tylko z tego co zauważyłem ten z uchwytami jest dużo grubszy od tego zwykłego. Czy podejdzie to w miarę jakoś plug&play bez żadnego rzeźbienia czy trzeba rzeźbić coś w fotelach?

Nie jestem pewny, ale fotele są dość elastyczne i powinno dać radę to tam wcisnąć :cool2:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Nie wiem czy warto wrzucać fotki, być może do pośmiania się tylko ale mam tunel środkowy z modułem na dwie puszki i malutki schowek np. na paczkę fajek i zapalniczkę w drukarce 3D wyrzeźbiony, cała część prócz podłokietnika :D Kupiłem jakiś czas temu ale nie próbowałem jeszcze bo auto najpierw złożyć trzeba. Faktem jest jednak to, że mogę bez problemu zmieścić dwie puszki po piwie i minimalne luzy są tylko, wsam raz, a wchodzi do 60% wysokości puszki i nie ma prawa wypaść, tuż obok podłokietnika. Fajna sprawa. Nie mogę się doczekać aż będę instalował. Tylna część tunelu jest na wsuwkę w ten pierwszy i o wiele łatwiej od tyłu przykręcić podłokietnik bo tylną po prostu odłączam. Fajne fjuczery :lol: Ciekawe gdzie tawot na trzaski poleci :norty:
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował to mam sporo fajnych fantów do e36

Panel na dodatkowe wskaźniki

Cup holder w schowek

Cup holder w tunel poliftowy

Panel na dodatkowe przyciski

I inne

Jak coś to proszę o pw

Jest:e36 kupeta 2.5; e70 3.0 sd

Prawo jazdy & POLON.. BMW :D

Diagnostyka BMW od 1988r. do 2019r.. i rolowanie nadkoli // pisać PW