Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jutro rano mam zamiar jechać na myjnie i w związku z tym mam małe pytanie. Na tylnej szybie mam przyklejoną blende a na reflektorach brewki, czy nie powyrywa mi tego na myjni? Prosze o odpowiedź Tych co mają takie gadżety w swoich Betkach i korzystają lub korzystali z myjni. Dzieki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam...
Opublikowano
Potwierdzam :) Zawsze gąbeczka, ciśnienióweczka i woskowanko :) Dobra zabawa, dużo dokładniej szczególnie felgi a przy okazji taniej :cool2:
Opublikowano
Ja też myję na ręcznej - takiej samoobsługowej - mycie mnie kosztuje 5zł - oczywiście doliczając koszt wosków i tak jestem narazie do tyłu w porównaniu do normalnej myjni ręcznej - jednak zawsze mam dokładniej umyte, a użyty wosk jest nieporównywalnie lepszy od tego z myjni.
Opublikowano
Ja też myję na ręcznej - takiej samoobsługowej - mycie mnie kosztuje 5zł - oczywiście doliczając koszt wosków i tak jestem narazie do tyłu w porównaniu do normalnej myjni ręcznej - jednak zawsze mam dokładniej umyte, a użyty wosk jest nieporównywalnie lepszy od tego z myjni.

varrol !! Sprzedaj mi adres tej myjni !! :) 5zl za mycie to ja bede tam codziennie jezdzil !!!

Ostatnio po znajomosci z hiper mega woskiem umylem autko w cenie 55zl....

Opublikowano

varrol !! Sprzedaj mi adres tej myjni !! :) 5zl za mycie to ja bede tam codziennie jezdzil !!!

Ostatnio po znajomosci z hiper mega woskiem umylem autko w cenie 55zl....

Uch - no ale faktycznie ojciec płaci 50zł za mycie + wosk... To w takim razie wosk mi się zwrócił po jednym myciu - kosztował właśnie coś koło 50zł.

Myjnia jest na burakowskiej (od strony Krasińskiego) - jak się wjeżdza w burakowską to zaraz w lewo - jest za serwisem. Tylko nie wiem czy doczytałeś - w tej myjni sam myjesz samochód - za kasę jest tylko woda - ew ciepła i z mydłem. Ja dodatkowo biorę 10l wody i szampon - i na boku myję dokładnie (bo chyba by mnie ludzie zjedli jakbym blokował myjnię wykańczając szczegóły gąbeczką) i potem woskuję.