Skocz do zawartości

Gałka skrzyni biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy mam pytanie czy jest problem ze zmianą gałki skrzyni biegów w BMW 3 E36.Czy on jest wkręcany czy tylko wystarczy go wyciągnąć.Pozdrawiam Neo92
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
koledzy mam sprawe mianowice potrzebuje gałki zmiany biegów do mojej BMW E36 bo w mojej jest bardzo zniszczona.Prosze o jakieś oferty
Opublikowano
szukaj na allegro jakiejs w dobrym stanie. bo osobiscie nie polecam zadych wies tuning okraglych swiecacych kulek

Edytowane przez czestek1

Opublikowano
masz ciekawe oferty na allegro,a co do montazu to trwa jakies 20sekund (jest nasadzana na klin,stara wyciagasz i nabijasz nowa i tyle
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Ja wymieniłem swoja oryginalną na skórzaną jacky auto sport z chromoniklowaną wstawka u dołu zapłaciłem za nią tylko 49zł. Wygląda duzo lepiej niż oryginalna i dobrze leży w dłoni. Dla mnie rewelka, stara sie chowa, choć nie jest zniszczona. Pozdrawiam.
Opublikowano
Co do samego demontazu to nie boj sie ciagnac ale uwazaj bo ja o malo nie rozwalilem sobie nosa tak sie sprezylem, ale tak trzeba tylko odchyl glowe za wczasu :)
Opublikowano
no jesli nie byla nigdy wyciagana galka to jest dosc mocno przymocowana i wbita wiec mozesz sie troche nameczyc ale jak kolega mowi uwazaj na glowe :wink:
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

Demontaz/montaz - prosty jedynie wymaga sily :)

Dodam tylko ze gałka z ASO=200pln :shock:

• 2 tygodnie później...