Skocz do zawartości

Individual E39 za 20 000 Eur. Glupota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E60 wogole mi sie niepodoba. Jezdzilem kilkoma, dobrze sie jezdzi ale E39 ma cos w sobie co E60 niema.

Teraz jezdze E320 CDI 2004, tez fajne. Ale cos brakuje.

Dlatego chce spowrotem E39.

Opublikowano
Jeżeli nie podoba ci sie E60 to na twoim miejscu bym się nie zastanawiał nad tą E39. Jest poprostu cudowna. :cool2:
Opublikowano
E60 wogole mi sie niepodoba. Jezdzilem kilkoma, dobrze sie jezdzi ale E39 ma cos w sobie co E60 niema.

no to jeśli nie będzie Ci żal że praktycznie po zakupie jesteś o połowa tej kasy do tyłu to kup

Opublikowano

e60 czego niby nie ma???????

chyba technologii z roku konca roku 1995 bo wtedy e39 powstalo

e60 to inna epoka,nowa fura,a e39 jaka by nie byla to korzenie ma w latach 90.

za taka kase nigdy e39...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

z takim mysleniem proponuje

http://mobile.de/SIDS76r5Ru2h-Isv8qvaGLDUA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1189352455A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B20%81v-t-vCaMiMkQuRDSeUnVb_X_Y_x_yprsO~BSRA6D1100Z7%7C8%7C9%7C10%7C11%7C12%7C13%7C14%7C15%7C56D3500BGND1990CPKWA0HinPublicA2A0A0A0I100000000A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=10&id=11111111275926797&

to ma w sobie cos :mad2:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
ale E39 ma cos w sobie co E60 niema.

.

Błagam podaj jedna rzecz przemawiająca za 39 w porównaniu z e60 w kontekscie czego niema, zdziw mnie co to takiego bo nie wymyśle :jawdrop:

Opublikowano

.

Błagam podaj jedna rzecz przemawiająca za 39 w porównaniu z e60 w kontekscie czego niema, zdziw mnie co to takiego bo nie wymyśle :jawdrop:

Klasyczny wygląd z epoki pre-Chris Bangle. :twisted: :D

Opublikowano

.

O gustach się nie dyskutuje ale e39 to "troche" staro wyglądaja mi e60 to się bardzo podoba choć muszę przyznać że na początku tez miałem mieszane uczucia, tak czy siak o gustach pozwul nie będziemy rozmawiać Chodzi mi o technike.

pozdrawiam

Opublikowano

A E38 się podoba? Przy projekcie E38 Chris także maczał palce :wink: .

Mi ta Indywidualka się podoba,jednak czy warto-to zależy tylko od Ciebie i od tego ile masz kasy.

Pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

jesli kupujesz auto na wiele lat np.7

i codziennie nią jeżdząc gładząc te piękne skóry tą kierownicę te zegary niepowtarzalne,jeśli wersja indyvidual trafia w Twój gust i smak i podchodzac do niej będziesz napawać się jej widokiem zawsze na jej widok sie uśmiechniesz nawet jak będziesz miał w życiu ciężkie chwile

to BIERZ BIERZ i nikogo sie nie słuchaj

ale Ty juz kupiłes cos innego

Opublikowano

Dla mnie jest E39 lepiej zbudowana. Jakosz mi sie bardziej podoba. Moze sie troche zle wypowiedzialem na temat ze E60 cos brak. Po prostu mimo to ze E39 jest duzo starsze to jakosz mi lepiej lezy. A jak mam wybrac miedzy E60 albo W211 to wybral bym W211. Bo juz taki wybor zrobilem =).

Tez mnie denerwuje "I drive" zeby w pierwszych modelach zmnienic stacje to trzeba wejszc w kilka menu i drive.

Moze jeszcze jak po ogladam wiecej E60 to mi sie w koncu bedzie tak podobacz ze sobie kupie. A le narazie mi bardziej lezy E39 i tez E38. I wszystko przed Bangle =).

Kasy mam ok. 20 000 Eur na samochod.

Na jaka strone dac anons na auto w polsce? Bo Mercedes ma 260tys km najechanych i w szwecji sie boja takich samochodow, nawet jak tanio to nie kupia.

Na temat tego estorilblau E39 to jutro zadzwonie i spytam czy ceno do negocjaci.

Opublikowano

Jak by to brzmialo jak producent by powiedzal: "- Zrobilysmy nowy samochod, ale stary jest lepszy."? :D

Ja jakosz jeszce wole E39. Kilka razy sie przystawialem do E60 ale jakosz mi jeszcze tak nie lezy... Nie mowie ze E60 jest ani slabe albo zle, tylko ze moi gust jest bardziej za E39 i mi sie ostatnie modele E39 wydaja bardziej solidne niz E60. Ale moze siedzialem w zlych egzemplarzach?

Opublikowano
Jak by to brzmialo jak producent by powiedzal: "- Zrobilysmy nowy samochod, ale stary jest lepszy."? :D

ostatnie modele E39 wydaja bardziej solidne niz E60. Ale moze siedzialem w zlych egzemplarzach?

No właśnie jak pisałeś wyżej producent zrobiłby mniej solidne auto??

Opublikowano
Opublikowano
Dobra wszyscy przekonaliscie mnie. E60 jest sto razy lepsze auto, ale ja dalej wole E39. I chce sobie znowu takie kupic.

Ze prosze o pomoc ile mozna zaplacic za taki samochod.

E60 nie jest sto razy lepsze. Na pewno jest lepsze, bo świat idzie do przodu. Wiec chore by było, jak było by gorsze lub nawet równe E39. Tylko teraz dwie sprawy.

E60 jest lepsze, tylko o ile?? Moim zdanie, nie o tyle, aby koniecznie go kupować. Gdyż E39 to też super auto i nic mu nie brakuje, a już na pewno to o którym mowa w tym wątku.

I teraz druga sprawa. Co się komu bardziej podoba. Jeśli większy "pociąg" czujesz do E39, to kup E39! Będziesz miał wymarzoną, na maxa wypasioną E39 i na pewno będzie to świetne auto, nie wiele odbiegające od E60.

Takie jest moje zdanie. Ja chyba też bym raczej szukał E60 (jak bym zmieniał auto), bo mi się podoba ale jak widzę takie E39 to zaczynam robić się sentymentalny i chciał bym mieć taką perełkę :cool2:

Opublikowano

Taka jest cena e39 540 z końca produkcji i jest alternatywą dla nie trawiących kasty e6x (pomijając technologie). E39 po lifcie są :cool2: ale ta jest naprawde indywidual :cry2: Żebym tylko miał tyle do wydania.. :( W takiej 5er jeszcze długo będziesz się czuł wyjątkowo.. nie to co w ZWYKŁEJ za tą samą kase niczym nie wyróżniającej się e60 których jest coraz więcej i powoli powszednieje, już jest po emocjach związanych z zobaczeniem na ulicy nowej 5-ki ..i jeszcze do tego nie podoba się Tobie :worried: Niestety to nie my decydujemy o zatwierdzaniu projektów. Odjechana technologia - OK ale dlaczego w kascie bez charakteru? :worried: Kiedyś oglądałem jakieś wydanie Top Gear jak dawali przydomki brykom e60 nieźle wypadł - BMW 520 Ochydek :norty:

Ja bym się nie zastanawiał - CACKO! :|

Pozdr