Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Polecam Pana Fąfare z Bukowia koło Wrocławia , wymiana rozrzAdu z filtrami zajęła 5h i cena b. Atrakcyjna opłacało sie jechać z Krakowa:)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

czy ktoś może ma namiary na tapicera samochodowego we Wrocławiu lub okolicy, który zajmie się poszyciem słupków - w moim przypadku przednich i środkowych?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie

Ma ktoś aktualnie dobry warsztat do roboty BMW E61 po kolizji czołowej najlepiej jak najbliżej mojej okolicy czyli zgorzelec, bolesławiec itp. bo mieszkam obecnie w okolicach Nowogrodźca i niestety doznałem małego wymuszenia pierwszeństwa. Auto dużo naprawy nie wymaga jednak trochę pracy jest i chciałbym zrobić to gdzieś rzetelnie i porządnie z pieniędzy ubezpieczyciela.

Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
Opublikowano

Witam

Czy ktoś z kolegów może się wypowiedzieć na temat firmy Ren-Crash Józef Ożga z Łomnicy ?? Słyszałem dobrą opinię o tym warsztacie ale chciałbym poznać Wasze opinie jeśli ktoś miał styczność.

Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Panowie, kogoś ze Zgorzelca jesteście w stanie polecić ?

Do złożenia auta z US.

Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Prosta sprawa, przegląd kończy mi się w przyszłym tyg i potrzebuję sprawdzić przednie zawieszenie i ew wymienić wadliwe wahacze, bo coś zaczęło stukać. Jaki zakład polecicie, żeby nie zdarł na tak prostej czynności? Niestety nie mam dostępu do kanału, żeby to sprawdzić i wymienić samemu. Jestem z Wrocławia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc,

poszukuje mechanika do bmw, okolice: Swidnica, Walbrzych. W aucie co jakis czas zapala i gasnie kontrolka akumulatora. Z akumulatorem i alternatorem jest wszystko ok. Co drugi mechanik rozklada rece. Czy moze to byc powiazane z masa /uziemieniem auta ?

Bardzo prosze o pomoc! :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Gdzie dobrze wymienię kolektor wydechowy w e60 525d we Wrocławiu? Ktoś wymieniał? Mógłby kogoś polecić? Bo jak czytam opinie o specjalistach typu "bęben" czy "auto chip" z Wrocławia, to szczerze mam mieszane uczucia....A bmwexpert to pewnie termin będzie na za 2 miesiące :( Jest jeszcze LS auto i?

Z góry dzięki !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich;)

Poszukuję warsztatu w woj. Łódzkim, ewentualnie Dolnośląskim, Mazowieckim lub Wielkopolskim, który podejmie się przeprowadzenia swap'u w e36 z m52b20 na m52b28 lub m54b30.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie porzebuje opinie nt warsztatow we Wro/okolice. Jesli mozecie to powiedzcie tez jak wyglada sprawa bycia przy naprawie - czy w tych warsztatach zezwalaja na to? (nigdy nie zostawiam auta bo jakos czuje sie niepewnie;) )

Beben serwis - duzo opini negatywnych sie pojawilo, ne bylem u niego w tej nowej siedzibie jak Wasze doswiadczenia?

https://dobrymechanik.pl/mechanicy/wroclaw/auto-shop-elektromechanika-jan-beben.html

bmwexpert - tutaj nigdy nie bylem godni polecenia?

Stando jak teraz?

Opublikowano

Poszukiwany elektryk, najlepiej w okolicach Jeleniej Góry. e46 2004 2.0d sedan

Po wymianie czujnika poziomowania ksenonów przód (było zwarcie na masie) nie dochodzi napięcie do czujnika (0,00 V przy poruszaniu autem) + małe napięcie z tyłu (lewy postój nie dochodzi nawet do 1 V)

Opublikowano

Panowie, zastanawiam się nad wymianą oleju w skrzyni automatycznej. Trafiłem do Stando Serwis w Psarach k. Wrocławia. Cena to ok 1550 zł za wymianę statyczną. W ogóle odradzają wymianę dynamiczną. Ktoś kogoś poleca ?

Dzięki

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Prosze o opinie osob, ktore korzystaja z Beben serwis jak to teraz wyglada i jego nowa siedziba? Kiedys u niego cos robilem bylem 2 razy dawno temu to raz nie bylo szefa to bylo spoko pogadalem sobie z mechanikiem i robota super zrobiona. Za drugim razem byl szef to nie byl chetny zebym dogladal roboty wiec tylko zagladalem co jakis czas, a nie lubie jak auto jest w rekach kogos poza zasiegiem wzroku:)

I jak bmwexpert u nich nigdy nie bylem?

Opublikowano

Witam,

Panowie szukam w okolicach Zgorzelca blacharza/lakiernika, z normalnymi cenami, dobrą robotą.

Kojarzycie kogoś ?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

szukam dobrego mechanika znającego się na marce BMW ze Świdnicy lub okolic. Podzielcie się Waszymi doświadczeniami. Liczę na Waszą pomoc!

Opublikowano
A ja poszukuje dobrego mechanika najlepiej wyspecjalizowanego w BMW w Jeleniej Gorze bądź w promieniu 30 km od Jeleniej.
Opublikowano
A ja poszukuje dobrego mechanika najlepiej wyspecjalizowanego w BMW w Jeleniej Gorze bądź w promieniu 30 km od Jeleniej.

Zapomnij jak najbliżej masz Bolesławiec D1 Garage lub Wrocław Leo, jak skrzynia czy silnik to http://bmw-garage.pl/