Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kendal - rąbień. Geometrię robią na bogato plus zawsze wszystko przejrzą i dostaniesz wizualizacje jak było przed i po. Nikogo innego nie polecę bo ci u których byłem na ogół byli partaczami, ewentualnie ASO tez polecę
  • Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Niestety pierwszy wolny termin mają na poniedziałek, a ja jutro potrzebuję.

Umówiłem się na Kolumny 247a, zobaczymy.

Edit: mogę polecić Robert Customs na Kolumny. Po ustawieniu kierownica nie była prosto więc się wróciłem i bez problemu poprawili. Cena 200 zł (oczywiście, bez żadnego paragonu itd.) więc chyba drogawo, ale jest dobrze ustawione.

Edytowane przez deka87
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

poszukuję kogoś polecanego w łódzkim do regeneracji vanosów w m52.

Znacie kogoś? Robił ktoś?

Opublikowano
Witam .

Szukam pilnie fachowca elektryka tylko BMW ale nie ASO.

Side View kamerki mi padły i wentylacja siedziska fotela w mojej 7er - F02

Rafał z Więckowskiego 87.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Czy ktoś poleci mi jakiegoś dobrego znającego temat mechanika w okolicach Wielunia do BMW E61 530D który ogarnie mi zwykłe rzeczy od wymiany oleju w silniku skrzyni po jakieś większe naprawy mechaniczne? :)
Opublikowano
Czy ktoś poleci mi jakiegoś dobrego znającego temat mechanika w okolicach Wielunia do BMW E61 530D który ogarnie mi zwykłe rzeczy od wymiany oleju w silniku skrzyni po jakieś większe naprawy mechaniczne? :)

W Wieluniu nie ma.Bełchatów jak chcesz 516057004

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Wieluniu nie ma.Bełchatów jak chcesz 516057004

aktualny ten kontakt do mechanika w Belchatowie?

Opublikowano
Czy ktoś poleca mechanika BMW w okolicach Opoczno / Końskie chcę zrobić profilaktycznie rozrząd (M57N2) i zaprzyjaźnić się na dłuższy czas aby w razie czego mieć "złotą rączkę" od BMW, kogoś kto się zna na rzeczy.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z swoim E70 4.8, na zimnym silniku po odpaleniu lubi sobie zawyć przez kilka minut od startu, w przedziale prędkości około 40-45 km/h, jak na filmiki

Czy możecie polecić kogoś z woj. łódzkie od zadań specjalnych bo kilku mechaników już rozłożyło ręce.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oj ewidentnie coś ją boli. :) Aż się serce kraje jak się słucha. :)

M Fabric Konrad Bartosik

Address: Łódzka 153, 95-050 Konstantynów Łódzki, Poland

Hours:

Thursday 8am–5pm

Friday 8am–4pm

Saturday Closed

Sunday Closed

Monday 8am–5pm

Tuesday 8am–5pm

Wednesday 8am–5pm

Phone: +48 665 081 154

Opublikowano
Oj ewidentnie coś ją boli. :) Aż się serce kraje jak się słucha. :)

M Fabric Konrad Bartosik

Address: Łódzka 153, 95-050 Konstantynów Łódzki, Poland

Hours:

Thursday 8am–5pm

Friday 8am–4pm

Saturday Closed

Sunday Closed

Monday 8am–5pm

Tuesday 8am–5pm

Wednesday 8am–5pm

Phone: +48 665 081 154

Czyli polecasz kolego? Dadzą rade ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Może ktoś polecić, dobry warsztat w Łodzi, gdzie wyważą koła z testem drogowym?

Wyzej wymieniony. :8)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Naprostowanie końca podłużnicy, (bardziej kosmetyka wizualna, bo już prostowałem o drzewo kiedyś.

Swap z m50b20v automat na m52b25 manual z e39 jest wiązka komp itp.

O może przednią szybę bym wymienił.

Ma to być e36 do latania bokiem ^^ miło, by było, gdyby ktoś był ogarnięty w e36.

Jestem z Łodzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Kogo polecicie do wymiany rozrzadu w N57 e90, jestem ze Zgierza, najlepiej okolice Łodzi, korci mnie tez jechac do braci Fafara, ale nie wiem czy lepiej wyciagac silnik czy tylko skrzynie jak u braci w/w.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

M Fabric Konrad Bartosik

Adres: Łódzka 153, 95-050 Konstantynów Łódzki

Telefon: 665 081 154

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup drugą. te skrzynie są tanie na rynku wtórnym, bo się nie psują. Jak się zaczniesz bawić w naprawianie to nie dość, że wpakujesz się w 3 x większe koszty, to jeszcze się okaże, że po naprawie będzie działała średnio.
Opublikowano

Witam,

Jestem świeżo co szczęśliwym posiadaczem auta marki BMW

Czy możecie polecić Mi dobry serwis/ warsztat z Łodzi ale nie ASO który zajmie się moim samochodemw profesjonalny i rzetelny sposób

Chodzi o przegląd auta po zakupie i wymianę ewentualnych podzespołów / części eksploatacyjnych ktore tego wymagaa

Klocki hamulce zawieszenie ITP

Preferowany WIDZEW ale może być też cale miasto ŁÓDŹ

z góry dziękuje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,

Na początku chciałbym się przywitać , bo to mój pierwszy post

Chciałbym zapytać o warsztat w Łodzi lub okolicach oczywiście godny polecenia , który zajmuje się wymianą uszczelek drzwi , regulacja drzwi i ewentualnie wyciszeniem kabiny . Chodzi o to , że coraz bardziej słuchaczach szum z zewnątrz . Pacjent X5 F15

Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam