Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
koledzy szukam jakies godnego polecenia warsztatu w okolicach jaworzna, myslowic, sosnowca gdzie w uczciwej cenie naprawia lub zregeneruja mi rozrusznik z demontazem i montazem
Opublikowano
ten blacharz ma być ze Śląska czy Sosnowca ?

tak tak wiem już, że Sosnowiec to zagranica tak samo jak mieszkania w Sosnowcu powyżej 7 pietra są droższe bo widać z nich Katowice hehe :D

W każdym razie wielkie dzięki dzięki za namiary na Pana Krystiana na pewno się do niego udam jak tylko zrobię blacharkę :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W każdym razie wielkie dzięki dzięki za namiary na Pana Krystiana na pewno się do niego udam jak tylko zrobię blacharkę :)

Napisz potem opinie po wizycie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.zlece wymiane amortyzatorow przod i tyl i sworzni.Bielsko i okolice.czesci juz posiadam tj Sachs i sworznie lemforder,oslony i odbojniki sachs.prosze podac jaka cena takiej uslugi.
Opublikowano

Witam,

Czy mógłby ktoś mi doradzić, gdzie w Bielsku-Białej można podjechać samochodem na przegląd weryfikujący stan pojazdu przed jego zakupem?

Wiem, że jest ASO Sikora, ale czy coś jeszcze?

W sumie będzie to "jedynie" przegląd, więc może nie warto szukać czegoś innego niż ASO?

(pytam, gdyż różne krążą opinie na temat tego konkretnego ASO, poza tym właściciel pewnie korzysta z tego ASO, więc chciałbym uniknąć dziwnych sytuacji wynikających ze "znajomości" samochodu/właściciela przez ten serwis)

Z góry dziękuję!

Opublikowano

Witam.

Szukam warsztatu, który podjął by sie wymiany uszczelniaczy zaworowych w m54b30 bez sciagania głowicy ?

Druga sprawa, jakis dobry warsztat gdzie mogbym zostawic M41 prawdopodobnie do regeneracji pompy wtryskowej ?

m5%2520edytowane.PNG

Kiedyś będzie :cool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W lato dosyć dużo klubowiczów było u nas na napełnianie klimatyzacji w Katowicach. Teraz zapraszamy tych, którym akumulator odmówił posłuszeństwa. Posiadamy akumulatory renomowanej firmy VARTA(najwyższa półka) w dobrych cenach, jedynie co możemy zaoferować dla was gratis to założenie i sprawdzenie układu elektrycznego w samochodzie.

Zapraszamy na http://www.autoaku.pl

Opublikowano

Witam

jestem od niedawna na Slasku, a dokladnie w Chorzowie. Czy mozecie kogos polecic Z Chorzowa?

Wiem ze polecacie P. Krystiana z Katowic ale u niego trudno z terminem a poza tym nie bardzo moge zostawic samochod na caly dzien wiec prosilbym tylko o adresy z Chorzowa.

dzieki

pozdrawiam

Opublikowano

Hej a ja mam pytanie czy ktoś może polecić miejsce gdzie mógłbym sobie obszyć kierownice skóra? Na terenie śląska Katowice - Ruda Śląska +- 10 km

Pozdrawiam

---------------------------------------------------------------------------------

e39.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

http://forum-lines.ru/rez/ab194510.gif

Opublikowano
Panowie, potrzebny warszat który podejmie się wymiany tulei tylnej belki w e39 touring. Najlepiej sprawdzony, bo albo chca grzac belke, albo sciagać wszystko łącznie mostem i tłumikiem i dają ceny po 1000zł za samą robocizne.