Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

BMW - tylko Wojtek z Posłowic ul. Leśniówka, kom: 530 530 814. Ogarnie nawet dach w cabrio :) A silnik od BMW prawdopodobnie jest w stanie złożyć z zamkniętymi oczami :lol:

Przy okazji pozdrowionka dla profesjonalnego Fachury od Kamila S :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka.

Będę potrzebował w niedługim czasie warsztat w okolicach Starachowic do wymiany płynu hamulcowego, oleju w skrzyni biegów i wymiany uszczelniacza na skrzyni. Znacie kogoś kto zrobi to jak się należy ? Niby nie są to jakieś nie wiadomo jakie rzeczy ale parę ms temu byłem na wymianie uszczelki pod pokrywą zaworów i mało co nie pojechałbym do pracy (~400km) bo chłopaki coś źle złożyli i musiałem zostawić auto na dłużej.

Tak samo na wiosnę 2017 będę chciał oddać auto do poprawek lakierniczych a potem na delikatną polerkę. Kto się zajmuje tym w okolicach i zna się na robocie ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BMW - tylko Wojtek z Posłowic ul. Leśniówka, kom: 530 530 814. Ogarnie nawet dach w cabrio :) A silnik od BMW prawdopodobnie jest w stanie złożyć z zamkniętymi oczami :lol:

Posłodziłeś ale i tak Ci Wojtek ta skerna jedna rabatu nie da :wink: :D :P

Pozdrawiam i też Wojtka polecam jak zawsze na każdej stronie tego tematu.

Szymon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie podrzuci ktoś osobę z okolic Ostrowca, która dokoduje nowe funkcje i zrobi aktualizację map w X6?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kup kabl i sam zakoduj albo adapter do bluetooth i na komórce możesz robić.

Od 100 do 400 PLN i jesteś samowystarczalny ;)

Jaka nawigację masz?

Do CIC-a potrzebujesz kod FSC możesz go kupić od Kruka ale nagraj najpierw płytki albo usb (w zależności od rocznika ) i sprawdź czy czasem już ktoś kodu wiecznego użył.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
witam.może ktoś polecić warsztat w kielcach co prawidłowo ustawi geometrie kół w e91.bo po po ustawieniu i dwukrotnej poprawce w kieleckiej kijance;porażka,auto jeżdzi jak chce.dzięki.pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie mam żadnych problemów to raczej dobrze :cool2: Sprzęt też wygląda na profesjonalny.
Opublikowano

Witam.

Panowie czy mógłby mi ktoś polecić mechanika lub warsztat w Kielcach bądź okolicach do 30 km, który idealnie zajmie się diagnozą silnika ewentualnie jego remontem. Silnik to m52b28.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak wyżej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdzie w Kielcach oddać felge do przeprostowania i malowania? Trochę odrapana jest, nic poważnego. Pamar? Kijanka?
Opublikowano
Jeżeli chodzi o Starachowice to jest to pan Zbigniew Sierżęga AUTO-SERWIS Z CERTYFIKATEM BMW ul. Południowa 66a tel 504060946 naprawia tylko i wyłącznie samochody marki BMW serdecznie polecam

Sierżęga ze Starachowic to dobry druciarz. Do 330d włożył koło dwumasowe pochodzące od 320d bez żadnych informacji o tak przeprowadzonej wymianie. Po roku koło oczywiście się rozsypało i jakie było zaskoczenie, że siedzi tam inny dwumas (chociaż otwory umożliwiają taki montaż). NIE POLECAM! Z dala od takich pseudo majstrów.

Mało tego bym zapomniał, do łączenia skrzyni biegów z silnikiem "zapomniał" wkręcić 4 śruby mocujące przez co na wałku skrzyni zrobiły się luzy i skrzynia bardzo prawdopodobne do remontu po tak nieudolnie przeprowadzonej wymianie. Totalny partacz, omijać szerokim łukiem. W dodatku ukradł osłonę skrzyni biegów, która powinna tam być, a jakimś cudem zniknęła po wymianie.

Przestrzegam przed tym "serwisem" Sierżęga Starachowice omijać!!! :evil:

Użytkownik z forum o nicku @temesk który tu poleca Zbigiewa Sierżęge to on sam. Jeden z jego postów na forum:

"Oferuje Dis/SSS/OPPS/Gt1 programowanie, diagnostyka, kodowanie samochodow BMW do 2009 roku, Starachowice, ul. Południowa 66a tel. 504060946, Zbigniew."

Wpis użytkownika @temesk w tym temacie:

1) w Starachowicach jest dobry warsztat- Zbigniew Sierżęga - 504 060 946 telefon . Polecam

Panie Sierżega - "wazzup" z youtube ze swoją "Szkołą druciarstwa" może się od Pana uczyć

https://www.youtube.com/channel/UC1Fv5ATgw8RyX4Cj0xGo1WQ

Zgodnie z wyrokiem Sądu Okręgowego w Warszawie z 2008 roku "Sygn. akt XXII GWzt 6/08" Panie Zbigniewie proszę zmienić nazwę Pańskiej firmy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja polecam Marco-Service, robili mi kodowanie dodatkowych funkcji w X6 oraz aktualizacje map. Poszło gładko i za naprawdę dobra kasę a nie po jakieś 300zł za funkcję jak co niektórzy biorą ;)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam, Panowie, potrzebuje ogarniętego mechaniora od E60, mam przedlifta 535d i kilka rzeczy do ogarnięcia, najlepiej okolice Starachowic
Brutal Money Waster!
Opublikowano
WITAM wie kto jakie są żarówki świateł pozycyjnych [w ringach] e91 lift 2009. lampy zwykłe nie ksenon.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, mieszkam za granica, w wakacje bede w Polsce i chce oddac w okolicach Kielc auto do dobrego i sprawdzonego zakladu gdzie zrobia mi ogolny przeglad auta, co jest zurzyte, co trzeba wymienic itp. Co mozecie polecic? Co uwazacie o Marco-service?
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...