Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MOZE TO TROCHE GLUPIO ZABRZMI ALE MAM PYTANIE DOTYCZACE SKRZYN:/ ILE SKRZYNIA MOZE ZROBIC KILOMETROW BADZ ILE MOZE CHODZIC NA WOLYCH OBROTACH BADZ WYZSZYCH , ALE BEZ OLEJU! MOZE BYC TAK ZE ZATRZE SIE SZYBKO CZY JEST JAKAS SZANSA NA TO ZE COS ZNIEJ BEDZIE?
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano

Rozumiem, ze automat? Zdecydowanie nieduzo, ale nikt Ci prezycyjnie nie odpowie. To bardzo zalezy od wczesniejszego stanu skrzyni, od tego, czy oleju bylo za malo, czy caly wyciekl. Bez rozebrania skrzyni w mak to wrozenie z fusow.

P.S. Wylacz CAPS LOCKA i co pewien czas zaczynaj zdanie od nowego wiersza, bo ciezko sie czyta takie posty.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Kolego , skrzynia pracowala 30 min bez oleju gdyz jeden taki prawdziwy mechanik zamiast wlac olej do skrzyni wlal mi do silnika :duh: , no i oczywiscie auto nie chcialo z tego powodu chyba ruszyc,az sie boje teraz wlac
Opublikowano
tzn moze bylo troche w konwerterze ale glowy nie daje
Opublikowano

nie da sie spuscic calego oleju ze skrzyni bez rozbierania jej ...

olej był , ale napewno za mało ( powiedzmy ze w skrzyni miales 10 litro , 5 spuscil do wymiany ) - czyli brakowalo ok 5 litro - jak mielil skrzynia - tzn staral sie ruszac to ja zajechał w nic ...

Opublikowano
tego sie wlasnie boje bo on jakims cudem wyjechal tym autem z garazu