Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka!

Ostatnio zaczelismy sie zastanawiac z kuzynem nt. zaczipowania naszych BMW. Ja posiadam 318IS Coupe, kuzyn 325I Coupe. Oba auta zdrowe. Orientuje sie ktos jaki jest koszt takiego zabiegu i jego skutecznosc. Oba samochody posidaja ori przebiegi ponizej 200tkm i jest to pewne. :mrgreen:

Pzdr.

Opublikowano

chip jest dobry dla diesla a zeby krecic moc w benzynce to proponuje turbo

:twisted:

Opublikowano
w benzynce to proponuje turbo

To ja proponuję silnik odrzutowy :mad2: Nie rób nadziei kolejnemu człowiekowi, że A) stać go na turbinę B) na utrzymanie i regularne remonty uturbinionego silnika

Pawelos - poszukaj - było trylion razy. A tego o turbinie nawet nie czytaj. :worried:

Opublikowano
w benzynce to proponuje turbo

To ja proponuję silnik odrzutowy :mad2: Nie rób nadziei kolejnemu człowiekowi, że A) stać go na turbinę B) na utrzymanie i regularne remonty uturbinionego silnika

Pawelos - poszukaj - było trylion razy. A tego o turbinie nawet nie czytaj. :worried:

Spoko, turbo odpada, wiem ile to kosztuje i jakie sa efekty taniej turbawki, wlasnie szukam i szukam, ale jakos nie moge obaczyc konkretnego wykresu z hamowni po zaczipowaniu Iski... :worried:

Opublikowano

Wczoraj napisalem tu posta.. nie wiem czy go mod usuna czy co...

Niechce mi sie juz rospisywac ale chip do iski to wydatek kolo 200zl wlasnie od kolego z forum bmw-sport i jest to 15km 20nm w 2.5l jest to troche wiecej ale nie pamietam , oczywiscie zalezy od stanu auta.

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano
Wczoraj napisalem tu posta.. nie wiem czy go mod usuna czy co...

Niechce mi sie juz rospisywac ale chip do iski to wydatek kolo 200zl wlasnie od kolego z forum bmw-sport i jest to 15km 20nm w 2.5l jest to troche wiecej ale nie pamietam , oczywiscie zalezy od stanu auta.

to jeszcze raz chip do is 200 zł???????????? Mógłbym poprosić na priva nick tego gościa. i takie przyrosty 15 koni i 20 nm???????? to jest potwierdzine hamownią???????

spodziewałem się po chipowaniu is'a jakoś z 5 koni i max 10 nm

Opublikowano

15km i 20nm

oj coś mi się wydaje ze są to dane przesadzone i to z silnika 1.8is