Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich.

Czy do is-ki montuje się katy tylko z is-ki, czy można też założyć od zwykłego 1,8i? Czy w tym drugim przypadku nie będzie dusił silnika lub obniżał osiągów?

Pozdrowionka

Opublikowano
Panowie a jak jest z przeglądem czy przejdzie bez katalizatora?

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano
z przeglądem moze byc problem aczkolwiek niekoniecznie. Bywaja takie auta ktore nawet po wyjeciu katalizatora przechodza przeglady normalnie :cool2: tzn zawartosc spalin miesci sie w normie. Ja równiez radze wyrzucic i wstawic zwykly przelot... Ale decyzja nalezy do Ciebie. Na pewno bedzie taniej bez kata a wstawiac uzywanego nie radze :nienie: , istnieje ryzyko ze moze byc juz zapchany co sie wiaze z grzaniem motoru
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie a czy ktoś montował te uniwersalne katalizatory Bosala?

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano
z przeglądem moze byc problem aczkolwiek niekoniecznie. Bywaja takie auta ktore nawet po wyjeciu katalizatora przechodza przeglady normalnie :cool2: tzn zawartosc spalin miesci sie w normie. Ja równiez radze wyrzucic i wstawic zwykly przelot...

nie wiem czy to nie dziwne że odkąd mam juz prawko i smigam sobie samochodzikami, robiłem swoje przeglady, rodzince, to raz w życiu mi mierzyli zawartość spalin.. :jawdrop: :norty: chyba że taka stacja.....bo ciągle na tej samej robię od dawna...

Opublikowano
nie kupuj na allegro zadnych srumiennic lub cos w tym stylu,ja zalozylem i auto chodzi jak polonez,no chyba ze lubisz taki metaliczny poddzwiek,proponuje w miejsce kata zalozyc jakis srodkowy tlumiczek nawet od innego auta,byle pasował i gitara,nic nie dusi a autko cichutko pracuje
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
odnisnie przegladu to niemam zadnych problemow,to zalezy gdzie sie robi,w jednej stacji spoko a w innej sie czepiaja,ale kata za cholere bym nie wstawil z powrotem :twisted2:
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
ja bylem ostatni i nawet nie sprawdzali spalin...? otworzyl maske zobaczyl ze sie wszystko swieci to sie zdziwil, wszedl pod auto zobaczyl ze nowe cale przednie zawieszenie to sie tez zdziwil i wrocil do biurka i przystapil do wpisywania, tylko ja tam nie widzialem nic czym by nawet mial sprawdzac te spaliny.

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto