Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wspaniale grono Fanow BMW

Panowie no i panie mam takie pytanie

Jak wiadomo przewody w naszych bmw nie sa wieczne i wiec czas przyszedl na wymiane fakt ze po pomiarach maja juz bybmniej trzy z nich zbyt duzy opor i moj nadworny elektryk zalecil wymiane .

Ztym ze kupno wyzej wymienionych graniczy z cudem zwlaszcza do V12tki jak mam oczywiscie e32, albo jak servis to drogie az siadlem albo uzywane co sie mija z celem bo moga byc gorsze jak mam Wiec moje pytanie czy sa jakies zamienniki universalne na wymiar i takie tam a jak tak to gdzie tego szukac no i oczywiscie w przystepnej cenie i czy trzeba wymieniac odrazu wszystkie czy mozna tylko te najslabsze wiem ze powinno sie wszystkie ale czy na poczatek mozna slabsze z z uplywem przychdzenia gotowczki pozostale

pzdr Mirek

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
nie musisz wymieniać wszystkich! widziałem na angielskiej stronie że wymieniają od silników R6 i tylko przekładają ze starych ten czujnik na drugim przewodzie jak chcesz się bawić to ze starych możesz też przełożyć te pierścienie ceramiczne!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
ja zmieniłem hurtem wszystkie i nie było problemów-a przewody zakupiłem w Intercars za niecałe 400 zł za cały komplet :wink:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
Ja do r6 ( m30b30) zakupiłem przewody sentech za ok. 260 zł ( jesli dobrze pamiętam ) jakieś 3 lata temu. łącznie ze świecami denso współpracuję bezproblemowo ( wymieniłem też kopułkę i palec rozdzielacza )
BMW... and nothing else matters